26 / 04 / 2024

Alstom satışı yapıldı mı

Alstom satışı yapıldı mı

Fransa, Alstom‘un enerji hisselerinin satışına onay verdi. Fransa Ekonomi Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, GE'nin Fransa'daki yatırım projesine ve Alstom ile enerji sektöründeki iş birliğine onay verildiği duyuruldu.

Borsakule ve Borsakule 2 projesinde toplam 404.2 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kuyaş Yatırım, Borsakule ve Borsa Kule 2 projelerinde yapılan satışları açıkladı. Peki Borsakule ve Borsakule 2 projelerinde ne kadar satış yapıldı? İşte o rakamlar...

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Mart ayında 277 bin 496 gayrimenkul satışı yapıldı!

Türkiye genelinde mart ayındaki gayrimenkul satış işlemleri şubat ayına göre yüzde 83 arttı. Mart ayında  toplam 277 bin 496 gayrimenkul satışı yapıldı.

Şubat'ta 151 bin 416 gayrimenkul satış işlemi yapıldı! Elde edilen tapu harcı geliri şaşırttı! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz şubat ayında 151 bin 416 gayrimenkul satış işlemi yapıldı. Bu işlemlerden elde edilen tapu harcı geliri şaşırttı...

389 bin TL’ye son model sıfır araç satışı yapılıyor! Parası olan kaçırmasın

Koronavirüs pandemisinin ardından fiyatı en çok artan ürünlerin başında arabalar gelmeye başladı. Vatandaşlar ucuz arabanın derdine düşerken 389 bin TL’ye son model sıfır araç satışı yapıldığını duyanlar konuya ilgi gösterdi.

Ocak ayında 250 bine yakın gayrimenkul satış işlemi yapıldı! Elde edilen tapu harcı geliri şaşırttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre,  Türkiye'de, geçen ay 249 bin 852 gayrimenkul satış işlemi yapıldı. Söz konusu satış işlemlerinden 4 milyar 131 milyon 727 bin 328 lira tapu harcı geliri elde edildi.

Borsakule projesinde 104.3 milyon TL'lik satış yapıldı!

Kuyaş Yatırım A.Ş., Kasım ayındaki satış rakamlarını paylaştı. Borsakule projesinde Kasım 2022'de 104 milyon 360 bin TL+KDV tutarlı satış yapıldı. İşte ayrıntılar...

İstanbul yine zirvede! 2022'nin ilk çeyreğinde kaç gayrimenkul satış işlemi yapıldı?

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ülkemizde 2022'nin ilk çeyreğinde 708 bin 523 gayrimenkul satış işlemi yapıldı ve söz konusu bu satışlardan toplamda 6 milyar 961 milyon 776 bin TL'lik tapu harcı geliri elde edilmiş oldu.

Türkiye’de 2021 yılında 786 milyar TL’lik konut satışı yapıldı!

Türkiye'de 2021'de 1 milyon 491 bin 856 konut satışı yapıldı. Peki en çok satış nerede oldu? Konut satışlarından en yüksek ticaret hacmi hangi ilde elde edildi? İşte ayrıntılar...

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Türkiye'de 2021 yılında 3 milyon 20 bin 416 tapu satış işlemi yapıldı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının gayrimenkul hareketlerini etkilemediğini ve 2021'de toplamda 3 milyon 20 bin 416 satış işlemi yapıldığını kaydetti.

Merkez Bankası açıkladı: Piyasaya yapılan müdahalede 844 milyon dolar satıldı!

Merkez Bankası tarafından 1 Aralık 2021 tarihinde piyasaya yapılan müdahalede 844 milyon dolar satışı yapıldığı açıklandı.

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Alstom satışı yapıldı mı Haberi

Alstom satışı yapıldı mı

Fransa Ekonomi Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, GE'nin Fransa'daki yatırım projesine ve Alstom ile enerji sektöründeki iş birliğine onay verildiği duyuruldu. Açıklamada verilen iznin mayıs ayında alınan kararın gerektirdiği zorunlu bir aşama olduğu vurgulandı.


Haziran ayında Fransız Alstom şirketinin hisselerinin satışına ilişkin müzakerelerde son aşamaya gelinmişti. Alstom'un GE ile ortaklığa gitme kararının ardından, hisselerin yüzde 20’sinin Fransız devleti tarafından alınması konusunda da anlaşmaya varılmıştı. Devlet, Alstom’un yüzde 29 hissesine sahip Bouygues şirketinin elindeki yüzde 20 hisseyi satın alacak. Devletin bu satış için 1,7 milyar avro ödemesi öngörülüyor.


Alstom Yönetim Kurulu, devletin de yeşil ışık yakmasının ardından Alman Siemens ve Japon Mitsubishi ortak önerisi yerine Amerikan General Electric şirketi ile ortaklığa izin vermişti. Ortaklığın gerçekleşmesi için Ekonomi Bakanlığı'nın resmi onayı gerekiyordu.


Amerikan şirketi ilk etapta...