26 / 04 / 2024

alt gelirliye ucuz konut

alt gelirliye ucuz konut

Türkiye 2023 Zirvesi’nden vatandaşa müjde çıktı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile birlikte alt ve orta gelirliye özel proje hazırladıklarını açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Yılda 150 bin konut yapacağız" diye konuştu...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Gram altında aceleye gerek yok! İslam Memiş yeni rekoru açıkladı

Altın fiyatlarında dönüm noktası. Sürprizlere açık olunması gereken döneme girildi. Finans Analisti İslam Memiş, savaş zamanında en ucuz yatırımı ve tarih vererek gram altının geleceği seviyeyi verdi.

Chery'den ucuz otomobil furyası! 1 milyon liranın altında olacak

Chery Group Türkiye’de otomobil piyasasını sarsmayı planlıyor. Çinli marka, önümüzdeki yıl getireceği Tiggo 4 modeliyle 1 milyon liranın altında kalacak cazip fiyatlarla pazarda daha erişilebilir hale gelecek. İşte tüm detaylar...

1 milyonun altında 19 otomobil modeli kaldı! 1 ay sonra yeni zam bekleniyor! 

En ucuz otomobil demek için neredeyse 1 milyon liraların geleceği günler oldukça yakın. Şu an 1 milyonun altında 19 otomobil modeli kalmışken, 1 ay sonra her bayi 1 milyoncu olabileceği gündeme geldi. 

Altının efendisi İslam Memiş altın alacaklara çok gizli formülü resmen açıkladı! Acilen bakmayan, sonra pişman olur!

İslam Memiş, altın piyasasında yaptığı doğru tahminlerle tanınan bir isim. Son açıklamalarında, ucuz altın almanın yöntemleri hakkında önemli ipuçları verdi. İslam Memiş'in tavsiyelerine kulak verenler, altın yatırımlarından önemli kazançlar elde edebilirler.

Altınların efendisi İslam Memiş'ten altın alacaklara flaş tavsiye... Altını böyle alan köşeyi dönecek

Altın konusunda yaptığı başarılı tahminlerle adını duyuran İslam Memiş'ten ucuz altın almanın yöntemlerine ilişkin flaş açıklamalar geldi. İslam Memiş'in yöntemini dinleyenler altında ciddi kar edeceğe benziyor.

Altın fiyatları rekor kırarken İslam Memiş ucuz altın almanın formülünü açıkladı!

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken bir yorum geldi. Memiş ucuz altın almanın formüllerini 5 maddede sıraladı. İşte haberin detayları...

Sudan ucuz dedirtecek altın baget yüzüklerin fiyatları görenleri şok ediyor! Sembolgold 15 Mart 2023 fiyat listesi

Sembolgold'ta yüzde 25 indirim kampanyası ile baget yüzükler resmen sudan ucuz dedirtecek kadar uygun fiyata satılıyor. Peki baget yüzükler ne kadar? Sembolgold 15 mart 2023 fiyat listesi.

İslam Memiş herkesi şaşırtı 'Gram altın bedava'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Serbest piyasalarda bin 128 lira seviyesinden geçen haftayı tamamlayan gram altın, ucuz değil bedava. Kime göre? Yıllık pozisyon alabilen, hayal kurmayanlara." ifadelerini kullandı.

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi! Orta gelirliye konut kampanyası şartları belli oluyor!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi için düğmeye basıldı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası şartları bugün belli oluyor...

En ucuz 14 ayar altın zincir kolye fiyatı ne kadar? 14 ayar altın zincir kaç TL? 4 Ocak 2023 Altınçizgi fiyat listesi

Altın zincir kolyeler her zaman kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer aldı. Altın zincir kolyeler genellikle 14 ayar olup fiyatları değişmektedir. En ucuz 14 ayar altın zincir kolye fiyatı ne kadar? 14 ayar altın zincir kaç TL? 4 Ocak 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

En uygun altın kolye, küpe ve bileklikler Sembolgold'ta! İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022 

Sembolgold Aralık ayına özel kampanyalı altın takı fiyatlarını paylaştı. En ucuz altın kolye, küpe ve bileklikler Sembolgold'ta. İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022.

'Türkiye'de konut hala ucuz. Faizde yüzde 1'in altı psikolojik sınır'

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, konut fiyatlarının dolar bazında 2012 yılı seviyelerinde olduğunu belirterek, Türkiye'nin metrekare olarak hala ucuz olduğunu savundu.

alt gelirliye ucuz konut Haberi

alt gelirliye ucuz konut

Sabah'ın dün gerçekleştirdiği 2'nci Türkiye 2023 Zirvesi'nden orta ve alt gelirliye müjde çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, zirvenin açılış konuşmasında Hazine ve Maliye Bakanlığı ile birlikte vatandaşın ev sahibi olmaları için önemli bir proje hazırlığında olduklarını ifade etti. Bakan Kurum, "Tüm şehirleri kapsayan alt ve orta gelir grubuna hitap eden projeleri yapacağız. Yıllık 150 bin konut hedefinin olacağı çok anlamlı projeyi gerçekleştirmiş olacağız" şeklinde konuştu.

13 MİLYARLIK KAYNAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bedeli ne olursa olsun kentsel dönüşümü yapacağız" sözünü hatırlatan Bakan Kurum, "Bu hedef doğrultusunda bugüne kadar 1 milyon 350 bin konutun dönüşümünü sağladık. Bu projelere 13 milyar lira kaynak aktardık. Bununla birlikte kira ve faiz yardımı, hibe, kamulaştırma gibi birçok destek verdik" ifadelerini kullandı.

2023'TE DÜNYAYLA YARIŞACAĞIZ

Kentsel...