29 / 03 / 2024

altcoinler değerlenecek mi

altcoinler değerlenecek mi

2021 kripto para piyasaları için rekorların yaşandığı bir sene oldu. Borsa Gündem'de yer alan habere göre; 2021'de hem kurumsal hem de bireysel yatırımcılar kripto para piyasalarına yöneldi. Peki kripto para piyasalarını 2022 yılında neler bekliyor? 

Binalarda kolon demirlerinin bükülmesi riskli mi, değil mi? 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra binaların depreme dayanıklıkları ve inşalarında yapılan hatalar sık sık gündeme gelmeye başladı. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında bir inşaatta kolon demirlerinin büküldüğünü belirtti. Peki bu riskli mi?

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

Arefe günü resmi tatil mi? Özel sektör arefe günü yarım gün mü? Arefe günü bayram mesaisi sayılır mı?

Arefe gününe dair sorulan soruların, Kurban Bayramı yaklaşılırken sıklaştı. Arefe günü resmi tatil mi değil mi? İşte detaylar!

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimin 2.turundan sonra okullar açık mı?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra okullar açık olacak mı? 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, değil mi? İşte detaylar!

Altın artık güvenli liman değil mi? Kuyumculardan büyük uyarı

Altının son dönemlerde yaşadığı gerilemeler hem altın satıcılarını hem de altın yatırımcılarını tedirgin etti. Kuyumcu esnafı, elindeki altını satmak isteyenleri ise bir süre sabretmeleri hususunda ikaz etti.

Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler, Türkiye'nin riskini yeniden gündeme getirdi. Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

Yeni evleneceklere büyük müjde! Çeyiziniz hazır değil mi? Dert etmeyin Arçelik halleder! Çeyiz setine TV hediye!

Arçelik yeni evlenen çiftlere özel büyük bir kampanyaya imza attı. İki evlilik kampanyası hazırlayan şirket “İyi günde kötü günde Arçelik yanınızda” diyor. 4’lü çeyiz seti alanlara 7 bin TL değerinde televizyon hediye eden Arçelik’in diğer kampanyası ise garanti süresini kapsıyor. İşte detaylar…

TOGG yüzde 100 yerli mi? TOGG parçaları hangi ülkelerden?

TOGG gündemden düşmüyor. Yerli otomobil Togg hakkında araştırmalar hız kazandı. Son olarak TOGG yerli mi değil mi sorusu yanıt bulmayı bekliyor. İşte TOGG hakkında sorulan sorular ve yanıtları!

2022 imar affı kimleri affedecek? Yıkım kararı çıkan TOGO kuleleri de affedilecek mi?

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Meclis'e sunulan imar affı iki maddeden oluşuyor. Bir önceki imar affından yararlanıp parasal yükümlülüklerini yerine getirmeyenler ve yapı kayıt belgesi iptal edilenler de çıkacak yasadan yararlanabilecek. Para cezaları ise affedilecek.

Ethereum'dan Altcoinleri yükseltecek hamle!

Ethereum düşen trendini kırabilecek mi? Altcoinler'de yükseliş başlayacak mı? Ethereum'un kaderi...

Ziraat Bankası'ndan müjde! Çeyrek altın hesabıyla fiziki altınlarınız değerlenecek!

Kamu bankalarından biri olarak tanıdığımız Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden müjdeyi verdi! Çeyrek Altın Hesabı ile fiziki altınlarınız Ziraat güvencesinde değerlenecek! Peki, Ziraat Bankası Çeyrek Altın Hesabı nedir? İşte detaylar...

A101'de Xiaomi Mi Elektrikli Scooter uygun fiyata satışta! İste 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan A101'de Xiaomi Mi Elektrikli Scooter 3 modeli uygun fiyatıyla satışa sunuldu. Peki A101'de Xiaomi Mi Elektrikli Scooter ne kadar? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

altcoinler değerlenecek mi Haberi

altcoinler değerlenecek mi

2022 yılının yatırım tercihlerinde bir farklılaşmayı da getireceği öngörülüyor. Bireysel yatırımcıların yaklaşımında olgunlaşma görülmesi tahmin edilirken, kurumsal yatırımcıların piyasa analizleri ve araştırmalarının etkisi artacak. Uzmanlar aynı zamanda kurumsal yatırımcıların 2022'de kripto para piyasasına yön verme konusunda daha etkin bir role sahip olacağını vurguluyor. Kurumsal ilginin yükselmesi ise kripto paralara ilişkin düzenlemelerin daha ılımlı şekilde seyretmesine neden olabilir. 

2022: Kurumsal yatırımcı önem kazanırken, bireysel yatırımcı olgunlaşıyor

2022'de analistler kurumsal yatırımcıların, 2021'de olduğundan çok daha önemli bir role sahip olacağını öngörüyor. Kripto para borsası CEXIO CEO’su Oleksandr Lutskevych, konuya ilişkin “Kurumsal yatırımcılar 2022’de kritik bir etki sahibi olacak. Bunun nedenini anlamak için 2021’de kripto para piyasasında kurumsal yatırımcı dalgasını anlamak gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Kripto paralara ilişkin düzenlemelerin çoğalması da daha fazla kurumsal yatırımcının...