19 / 04 / 2024

altın 15 ağustos

altın 15 ağustos

Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş bir süre önce hem tarih hem de rakam vermiş ve "Bu tarihten sonra gram altın alamayacaksınız" diye konuşmuştu. Peki İslam Memiş gram altın ile ilgili neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Altın kan kaybediyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın tekrar aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Aralık 2023 altın fiyatları.

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

Altın tuzla buz oldu! Fiyatlar düşüyor! Altın almak ve satmak isteyenler acil baksın! 18 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları aşağı yönlü seyrine haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Ons altın dün beş ayın dip seviyesini görürken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Altın yatırımcıları hemen baksın! 17 Ağustos Perşembe Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın başından itibaren aşağı yönlü hareketini sürdürüyor. Güncel altın fiyatları yerle bir oldu. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları 17 Perşembe Ağustos 2023

Gram altın 1.880 TL olacak! İslam Memiş altını çizerek tarihi açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili ''Fırtına öncesi sessizlik, hazırlık yapılmalı'' diyerek gram altının 1.880 TL olacağı tarihi altını çizerek açıkladı. 

Gram altında yükseliş veya düşüş gelebilir! Gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları ne kadar oldu?

15 Ağustos 2023 Salı günü altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından araştırılıyor. İnsanlar; gram, çeyrek, yarım ve tam altının fiyatını arama motorlarından araştırıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Brent petrol yükseldi! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 15 Ağustos 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 86,21 dolardan işlem gördü. Bugün ise güne yükselişle başlayan brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 15 Ağustos brent petrol fiyatı...

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Benzin, motorin ve LPG alacaklar dikkat! Az önce açıklandı! Son gün 15 Ağustos!  

Akaryakıt harcamalarına ilişkin bir kampanya düzenleyen Halkbank, Aytemiz istasyonlarından yapılacak harcamalara 90 TL ParafPara hediye edeceğini açıkladı. Halkbank, kampanyanın 15 Ağustos’ta biteceğini duyurdu.

ŞOK’ta 15 Ağustos son gün! Siyah zeytin 49 TL’ye, közmatik 59,95 TL’ye, kırlent kılıfı 49,95 TL’ye düştü!

ŞOK’taki büyük indirim kampanyasının sona ermesine son 2 gün kaldı. Bu doğrultuda, ŞOK’ta siyah zeytin 49 TL’ye, közmatik 59,95 TL’ye, kırlent kılıfı 49,95 TL’ye düştü. İşte 14 Ağustos Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

Altında pazar sürprizi! Altın fiyatları çakılıyor! Elinde 1 gramı bile olan hemen baksın! 13 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın 1914 dolara kadar gerilerken güncel gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları araştırılıyor.

altın 15 ağustos Haberi

altın 15 ağustos

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, merakla beklenen Ağustos ayı ile ilgili gram altın, dolar, euro ve diğer gelişmelerle ilgili değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş, gram altın için 15 Ağustos uyarısı da yaptı.

Yaptığı açıklamada değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığına değinen İslam Memiş, bu hafta hem küresel piyasalarda altın, gümüş, dövizde yukarı yönlü hareketinin sürüp sürmeyeceğini açıkladı.  

Haber Global'de yer alan habere göre, Dolar/TL kurunda 18 seviyesinin üzeri görülürken, yurt içi piyasalarda tansiyon yüksek ama uluslararası piyasalarda dolar değer kaybetti. Dünyada doların değer kaybetme süreci devam ederken, içeride yine dolar/TL'nin güçlü duruşunu koruduğunu söyleyen İslam Memiş, dolar endeksinin 105'e gerilemesine rağmen kurun 17.90-18 lira aralığında olmasının sıkıntı olduğunu söyledi. İslam Memiş, dolar yatırımcısının da dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
 

Yaptığı...