19 / 03 / 2024

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği çıkan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği çıkan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın

Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş bir süre önce hem tarih hem de rakam vermiş ve "Bu tarihten sonra gram altın alamayacaksınız" diye konuşmuştu. Peki İslam Memiş gram altın ile ilgili neler söyledi? İşte o açıklamalar...



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, merakla beklenen Ağustos ayı ile ilgili gram altın, dolar, euro ve diğer gelişmelerle ilgili değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş, gram altın için 15 Ağustos uyarısı da yaptı.

Yaptığı açıklamada değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığına değinen İslam Memiş, bu hafta hem küresel piyasalarda altın, gümüş, dövizde yukarı yönlü hareketinin sürüp sürmeyeceğini açıkladı.  

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği çıkan altının efendisi İslam Memiş ten flaş açıklama! Hemen bakın

Haber Global'de yer alan habere göre, Dolar/TL kurunda 18 seviyesinin üzeri görülürken, yurt içi piyasalarda tansiyon yüksek ama uluslararası piyasalarda dolar değer kaybetti. Dünyada doların değer kaybetme süreci devam ederken, içeride yine dolar/TL'nin güçlü duruşunu koruduğunu söyleyen İslam Memiş, dolar endeksinin 105'e gerilemesine rağmen kurun 17.90-18 lira aralığında olmasının sıkıntı olduğunu söyledi. İslam Memiş, dolar yatırımcısının da dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön