26 / 04 / 2024

Altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!

Altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altının efendisi İslam Memiş, yine çok önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Yaptığı tahminleri tek tek tutan İslam Memiş Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, fırtınalı havada denizde yol alan gemi gibi bir oraya bir buraya savrulan yatırım araçlarının gidişatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.  Özellikle evlenecek çiftlere seslenen Memiş yaptığı açıklamada "Alın, satmayın" diyerek o yatırım aracına güvenenlere seslendi.

Altının efendisi İslam Memiş ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!

Peki İslam Memiş, altın ile ilgili neler söyledi? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön