23 / 04 / 2024

Altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!

Altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altının efendisi İslam Memiş, yine çok önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Peki yeni evlenecek çiftlerin altınla imtihanı nasıl olmalı? İşte İslam Memiş'in hayat kurtaracak o açıklaması...

Evlenecek çiftlerin altını her fırsatta alması gerektiğini kaydeden İslam Memiş, gram bazında hiç zarar ettirmediğini, geçen sene bu zamanlar 487 - 490 TL seviyesinde olduğunu, bugün 1030 lira seviyesini konuştuklarını, yıla 785 lira seviyesinden başladığını söyledi. "7 ay önce böyleydi, şimdi böyle. Son 20 yılda yüzde 6 bin 290 kazandırdı. Gram altın her zaman yükselir. Kısa vadeli gerilemeler olabilir ama uzun vadeye baktığımızda hemen artar." diyen İslam Memiş, evlenecek çiftlerin düğüne kadar altını biriktirmesi gerektiğini, düğünden sonra da ilk yapacakları işin altınları satmamaları olması gerektiğini kaydederek, "Çünkü yıllık bazda baktığımızda yüzde 70 ile 100 arasında bir getirisi var." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön