29 / 03 / 2024

Altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!

Altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altının efendisi İslam Memiş, yine çok önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Fox ekranlarında Ekonomi Arası programına katılan ve gündemle ilgili önemli açıklamalar yapan İslam Memiş dolar, altın ve gümüş fiyatlarını doğrudan etkileyebilecek o gelişmeyi açıkladı. 

ABD'de tarım dışı istihdam verilerinin geleceğini, veri olumlu gelirse dolar endeksinde toparlanma olacağını ve bu da emtia fiyatlarını da olumsuz etkileyeceğini söyledi. İslam Memiş, "Kötü veri gelirse emtia fiyatları toparlanır, dolar endeksi gerilemeyi sürdürüyor. Fakat bunun yurt içi piyasalarda dolar TL kuruna bir etkisini görmeyiz." dedi.

Altının efendisi İslam Memiş ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!

Yaptığı açıklamada TL karşısında döviz kurlarının ve emtiaların oldukça yüksek olduğunu düşündüğünü kaydeden İslam Memiş, içerdeki yükselişler biraz daha suni ve baskılandığını ve belirsizlik olduğunu kaydederek, "Uluslararası piyasalarda dolar değer kaybediyor, içeride bir müdahale gerçekleşirse bu sefer aşağı yönlü bir trend de gerçekleşebilir." dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön