25 / 04 / 2024

İslam Memiş az önce açıkladı! Yılın son çeyreğinde fırtına kopacak! Altın, dolar, euro...

İslam Memiş az önce açıkladı! Yılın son çeyreğinde fırtına kopacak! Altın, dolar, euro...

FED'in merakla beklenen faiz kararını açıklaması ile piyasalarda ne olacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar ne yapacağını şaşırırken, İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi! Yılın son çeyreğinde fırtına kopacak! İşte İslam Memiş'in o açıklaması...



FED, beklenen faiz kararını bu akşam açıkladı. FED'in faiz kararı piyasanın beklediği gibi gerçekleşti. FED, 75 baz puanlık politika faizi artışına gitti. FED kararı öncesinde analistler, faiz arttırılması durumunda doların uçuşa geçeceğini belirtmişti.

İslam Memiş az önce açıkladı! Yılın son çeyreğinde fırtına kopacak! Altın, dolar, euro...

Analistlere göre, dolar 19 seviyesini test edecek ve karşısında ne varsa ezip geçecekti. FED'in faiz artışına geçmesi ile altın ve Euro'ya yatırım yapan vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Telaş içine düşen pek çok kişi, şu dakikalarda "FED faiz arttırırsa altın ne olur, altın ne olur, altın yorum, gram altın yorumları, yorum altın, gramse altın" gibi ifadeleri Google üzerinde aratmaya başladı. Bunun üzerine Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklama yaptı.

İşte İslam Memiş'in o açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön