27 / 04 / 2024

Altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!

Altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altının efendisi İslam Memiş, yine çok önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Yaptığı açıklamada bıçak sırtında bir fiyat risk almaya gerek olmadığını kaydeden İslam Memiş,  dolarla ilgilenen yatırımcıya dolar karşısında değer kaybeden diğer yabancı para birimlerini değerlendirebileceğini kaydederek, "Pariteler oldukça düşük. Euro dolar paritesi 1.17 seviyesinden 1.02 seviyesine kadar sert bir şekilde değer kaybetti. Sterlin dolar paritesi 1.37 seviyesinden 1.22 seviyesine kadar geriledi. Dolar karşısında sert bir şekilde gerilemiş euro ve sterlinin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Altının efendisi İslam Memiş ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!

"Altın ons bazında gereğinden fazla değersiz. Bu hafta daha çok manipülasyona dayalı bir fiyatlama görüyorum." diyen İslam Memiş, karşımızda özellikle Çin Tayvan gerilimiyle yeniden 1800 dolar seviyesini hedef alan bir ons altın olduğunu dile getirerek, ama teknik olarak bir düzeltme yapması gerektiği söyleyerek, "Altın fiyatları son 1 yılda baskılandı ve gerçek değeri bu değil." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön