19 / 03 / 2024

Altın 2 ay sonra bu rakamı görecek! Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bu rakamlara bakın!

Altın 2 ay sonra bu rakamı görecek! Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bu rakamlara bakın!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen dolar kurundaki düşüş gram altını da etkiledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altınla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Altının 2 ay sonra bu rakamı göreceği rakamı açıklayan Memiş'ten yatırımcılara çok önemli uyarılar da geldi...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen dolar kurundaki düşüş gram altını da etkiledi. Açıklanan resmi rakamlara göre, 1000 lira üzerinde olan gram altın ciddi oranda düştü. 

Altın 2 ay sonra bu rakamı görecek! Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş ten flaş açıklama! Hemen bu rakamlara bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altınla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Altının 2 ay sonra bu rakamı göreceği rakamı açıklayan Memiş'ten yatırımcılara çok önemli uyarılar da geldi.

Peki altın 2 ay sonra ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön