25 / 04 / 2024

Altın 2 ay sonra bu rakamı görecek! Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bu rakamlara bakın!

Altın 2 ay sonra bu rakamı görecek! Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bu rakamlara bakın!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen dolar kurundaki düşüş gram altını da etkiledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altınla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Altının 2 ay sonra bu rakamı göreceği rakamı açıklayan Memiş'ten yatırımcılara çok önemli uyarılar da geldi...



950 LİRANIN ALTINDA GRAM ALTIN BULAMAYACAKSINIZ

Altın onsta yukarı yönlü hareket gelirse gram tarafında düşüşlerin sınırlı olacağını söyleyen Piyasa Kahini İslam Memiş,  Temmuz ve ağustos ayında takip edeceği destek seviyesinin 950 lira seviyesi olduğunu söyleyerek,  "900’ün altında gram altın bulamayacaksınız iddiasına girmiştim mayıs ayında. Şimdi iddiam şu, 950 lira seviyesi altında gram altın bulamayacaksınız" dedi.

Altın 2 ay sonra bu rakamı görecek! Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş ten flaş açıklama! Hemen bu rakamlara bakın!

TEMMUZ VE AĞUSTOS’TA HANGİ DEĞİŞİKLİKLER YAŞANACAK?

Yıl sonuna kadar öngörülerinin sterlin TL’de 25 lira seviyesi olduğunu ve değişiklik olmadığını söyleyen İslam Memiş, "Gram altın TL’de 1050, 1200 ve 1450. Bu öngörümde de değişiklik yok." dedi. 

Piyasada dolar ve altının ateşini yükselten resesyon korkusu! Merkez Bankaları peşe peşe açıklayacak

Altın yükseliyor! Bu rakamlar şimdiden konuşulmaya başlandı! Son dakika altın fiyatları 29 Haziran 2022

İsabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten 1000 liranın altına düşen altınla ilgili yeni açıklama


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön