26 / 04 / 2024

Altın 1 ay sonra o rakamı görecek! Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Altını olanlar hemen bakın!

Altın 1 ay sonra o rakamı görecek! Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Altını olanlar hemen bakın!

Son zamanlarda gösterdiği düşüşle dikkatleri üzerine çeken gram altın yükselişe geçti ve 995 lira seviyesini gördü. Altın konusundaki isabetli tahminleriyle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar....



Son zamanlarda gösterdiği düşüşle dikkatleri üzerine çeken gram altın yükselişe geçti ve 995 lira seviyesini gördü.

995 TL seviyesinden sonra düşüşe geçen altın ile ilgili olarak Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten çarpıcı açıklamalar geldi.

Altın 1 ay sonra o rakamı görecek! Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş ten flaş açıklama! Altını olanlar hemen bakın!

Açıklanan resmi rakamlara göre, geçen haftayı 984,99 TL'den kapatan yatırımcıların gözdesi gram altın yeni haftaya da hızlı başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön