27 / 04 / 2024

Altın 1 ay sonra o rakamı görecek! Piyasa kahini İslam Memiş yeni zirve için çarpıcı bir rakam verdi! Hemen bakın...

Altın 1 ay sonra o rakamı görecek! Piyasa kahini İslam Memiş yeni zirve için çarpıcı bir rakam verdi! Hemen bakın...

Dalgalı seyrini sürdüren altına ilişkin son dakika açıklaması  altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş 'Altında yükseliş daha başlamadı' dedi. İşte Memiş'in altın fiyatları yükselecek dediği o tarih...



Dalgalı seyrini sürdüren altına ilişkin son dakika açıklaması  altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş 'Altında yükseliş daha başlamadı' dedi. Finans analisti İslam Memiş, gram altın veons altın değerlendirmesi yaptı. Memiş, altında yükselişin başlamadığına dikkat çekerek, olası yeni zirve için çarpıcı bir rakam verdi.

Altın 1 ay sonra o rakamı görecek! Piyasa kahini İslam Memiş yeni zirve için çarpıcı bir rakam verdi! Hemen bakın...

Yaptığı açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığını belirten Memiş, "Şu anda altın fiyatları haftayı yükselişle tamamlıyor. Fed bir sürpriz yapmadı ancak büyüme rakamlarına bakınca, ABD'de teknik resesyonun başladığına işaret ediyor. Gerçekler gün yüzüne çıktıkça altın fiyatlarında toparlanma isteği oluyor" diye açıkladı.

Gram altının TL seviyesinde tekrardan rekor seviyelere ulaşabileceğini dile getiren Memiş," Altın fiyatlarında baskılanma yerini yükselişlere bırakıyor. Bu bir şey değil, daha yükseliş başlamadı, yükseliş ons altın 1800 dolar seviyesini yukarı yönlü kırınca başlayacak. 1730-1780 dolar aralığını takip edeceğiz. Dünyada daha resesyon fiyatlaması başlamadı. Ekonomik kriz, jeopolitik riskleri gördük ancak resesyon fiyatlarını görmedik. Bu içeride gram altın TL'de yeniden rekor fiyatlarını gösterebilir. Kısa vade için vatandaşlarımız, almayı ihmal edenler panik yapabilir. Kısa vade içinde ağustos ayında 1000 altına sarkabilir, son bir alım fırsatı olarak ön planda duruyor" diye açıklama yaptı.

İslam Memiş, önümüzdeki seneler için de altın fiyatları için de çok çarpıcı bir altın tahmininde bulundu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön