26 / 04 / 2024

altın almalı mı satmalı mı

altın almalı mı satmalı mı

Son dakika altın fiyatlarını takip eden yatırımcılar ''Altını satmalı mı, yoksa almalı mı?'' sorusunun yanıtını merak ederken İslam Memiş'ten açıklama geldi. İslam Memiş yatırımcıları uyararak tarih verdi. İşte herkesin merakla beklediği haber...

Altın fiyatları için 'gerçek seviyeler' belli oldu! Yükseliş bekleyenlere büyük darbe! Bu rakamlar ne görüldü ne duyuldu

Altın fiyatlarında tüm gözler ABD'den gelecek enflasyon rakamlarına çevrildi. Altın fiyatları piyasalar ve resesyon gölgesinde devam ederken yapılan araştırmalara göre altının 'gerçek seviyeleri' belli oldu. İşte o rakamlar...

'Altın almayalım, bekleyelim' diyenler için İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi! Fiyatlar öyle değil...

Altın almak isteyenlerin 'altı almayalım, bekleyelim' diyenler için Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Ayrıntılar haberimizde...

Ekonomist Belgin Maviş gram altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamdan alın!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik haftanın dördüncü işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar altın almalı mı, satmalı mı sorusunun yanıtını araştırırken ekonomist Belgin Maviş gram altın için alım fırsatını açıkladı...

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Altın yükseliş trendine devam ediyor. Rekora doymayan altın fiyatları yükselişe devam ederken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcılara yapılması gerekeni söyleyerek rakam verdi.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Altında ters dalga! Fiyatlar düşüyor! Altın yatırımcıları hemen bakın! 7 Kasım Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yeni hafta düşüşle başladı. Aşağı yönlü hareketine bugün de devam eden altının ons fiyatı 1972 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım, tam Ata altın ne kadar oldu? 7 Kasım Salı altın fiyatları.

altın almalı mı satmalı mı Haberi

altın almalı mı satmalı mı

Son zamanlarda dünya genelinde yaşananlardan dolayı altın fiyatlarında belirsizlik kendisini göstermeye devam ediyor. Bu durum karşısında kafası karışan yatırımcılar 'Altını satmalı mı, yoksa beklemeli mi?' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın ike nson zamanlarda yatırımcılar dolara da yatırım yapmaya başladı. ABD 10 yıllık tahvil getirilerinde yaşanan artışların kıymetli metaller üzerinde baskı kurmaya başlaması altın aolan talebin azalmasına neden oldu.  Commonwealth Bank of Australia Emtia Analisti Vivek Dhar altın fiyatlarının düşünebilen ileride 1800 dolar altında kalmaya devam etmesinin mümkün olabileceğine değindi.