24 / 04 / 2024

Altın fiyatları için 'gerçek seviyeler' belli oldu! Yükseliş bekleyenlere büyük darbe! Bu rakamlar ne görüldü ne duyuldu

Altın fiyatları için 'gerçek seviyeler' belli oldu! Yükseliş bekleyenlere büyük darbe! Bu rakamlar ne görüldü ne duyuldu

Altın fiyatlarında tüm gözler ABD'den gelecek enflasyon rakamlarına çevrildi. Altın fiyatları piyasalar ve resesyon gölgesinde devam ederken yapılan araştırmalara göre altının 'gerçek seviyeleri' belli oldu. İşte o rakamlar...



Altın fiyatları, yüksek enflasyon resesyon endişeleri ve merkez bankalarının fazi artırma kararları arasında sıkışıp kalırken altın fiyatlarına olan baskı da gittikçe yükselmeye başladı. Altın fiyatları üzerinde bir baskılama süregelirken milyonlarca kişi altın fiyatlarını ve altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Bugün piyasaların gözü ABD anflasyon rakamlarına çevrildi. Açıklanacak olan rakamların altın fiyatları üzerinde etkili olması bekleniyor.

Altın fiyatları için gerçek seviyeler belli oldu! Yükseliş bekleyenlere büyük darbe! Bu rakamlar ne görüldü ne duyuldu 

Altın fiyatları bugün güne yatay seviyelerde başlarken, yatırımcılar altın fiyatarının ne olacağını merak ediyor. 

Gram altın güne yükselişle başlamasının ardından 965 lira seviyesinde işlejm görüyor.Dün gram altın günü 961 liradan tamamladı. 

Araştırmalara göre bazı analisteler altın fiyatları için 'gerçek seviyeleri' açıkladı. Ve altın fiyatlarında yükselkiş bekleyenleri üzecek açıklamalarda bulundular. İşte merak edilenler..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön