20 / 04 / 2024

Altın fiyatları için son dakika 'hazır olun' uyarısı! Büyük sıçrama için tarih verildi! 

Altın fiyatları için son dakika 'hazır olun' uyarısı! Büyük sıçrama için tarih verildi! 

Altın yatırımcılarının gözü kulağı altın fiyatlarındaki gelişmelerde. Haftanın son işlem gününde ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altında yön belli oldu. Uzman isimlerden altın fiyatları için tarih geldi ve yatırımcılara hazır olmalarını söyledi...



Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri takip edilirken altın üst üste rekorlar kırarak yükselmeye devam ediyor. Uzmanlar altının sıçrama yapacağı tarihi açıkladı. Hazır olun!

Altın fiyatları için son dakika hazır olun uyarısı! Büyük sıçrama için tarih verildi! 
ABD enflasyom oranlarının açıklanmasının ardından altın fiyatlarında yön belirginleşme başlarken öte yandan FED'in faiz artırım kararı da altın fiyatlarının yönünü iyice güçlendirdi. 

Peki altın fiyatları ne olacak? Gram altın ne kadar olacak? Altın düşecek mi, yükselecek mi?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön