26 / 04 / 2024

Altın fiyatları için ''1.900 dolar iddiası'' ufukta göründü

Altın fiyatları için ''1.900 dolar iddiası'' ufukta göründü

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları beklentilerin altında gelmesi  ile altın fiyatları için ''1900 dolar'' iddiasını ortaya çıkardı. İşte ayrıntılar...



ALtın fiyatları için son dakika veriler yakından takip ediliyor. ABD'de enflasyon rakamları tahminlerin altında gelmesi Fed'i şahin politikadan saptıracağı beklentisi ons altın fiyatını 5 haftanın en yüksek seviyesine çıkardı.

Bazı analistler bu durum sonrasında  ''1900 dolar ufukta göründü'' diyor. Bazı analistlere göre ise 2000 doların aşılmasının mümkün olduğu belirtiliyor. ABD'de yıllık enflasyon beklentilerin altında kalarak yüzde 8,5 olması piyasalarda hareketliliğe neden oldu. 

Beklentiler enflasyon oranlarının yüzde 8.7 olacağı yönündeydi. Açıklanan veri sonrası altın fiyatlarında yükselişler meydana geldi.  Ons altın temmuz başından bu yana ilk kez 1.800 doların üzerine çıktı. Ancak altında bir ralli için analistlere göre aşılması gereken seviyenin 1.842 dolar olması gerekiyor.

Peki altın fiyatları ne olacak? Gram altın ne kadar olur? Gram altın ne olur? Gram altın yükselecek mi? Uzmanlar tek tek açıkladı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön