18 / 04 / 2024

Altın fiyatları için son dakika 'hazır olun' uyarısı! Büyük sıçrama için tarih verildi! 

Altın fiyatları için son dakika 'hazır olun' uyarısı! Büyük sıçrama için tarih verildi! 

Altın yatırımcılarının gözü kulağı altın fiyatlarındaki gelişmelerde. Haftanın son işlem gününde ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altında yön belli oldu. Uzman isimlerden altın fiyatları için tarih geldi ve yatırımcılara hazır olmalarını söyledi...



BÜYÜK SIÇRAMA İÇİN TARİH VERİLDİ

Altın fiyatlarındaki yükseliş ABD'deki yüksek enflasyon oranları ve FED'inb faiz artırımıa gideceği yönündeki kararları altın fiyatları üzerinde bir baskılama yapıyor. Fakat uzmanalardan gelen açıklamalar ise altın fiyatlarının bu seviyelerde kalmayacağı altının aralık ayında büyük bir sıçrama yaşayacağını söyledi.

'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor 'diyen İslam Memiş kaybedeni açıkladı! Bomba açıklama...

Altın fiyatlarında iki gün sonra bunlar olacak! Dev kurumdan olay tahmin...

Piyasaların nabzını yükseltecek tarih belli oldu! Dolar, altın, bitcoin, euro, petrol fiyatları değişiyor...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön