24 / 04 / 2024

'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor 'diyen İslam Memiş kaybedeni açıkladı! Bomba açıklama...

'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor 'diyen İslam Memiş kaybedeni açıkladı! Bomba açıklama...

Altın Piyasası Uzmanı İslam Memiş altın, dolar ve gümüş fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirdi. 'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor' diyen Memiş'ten bomba açıklama geldi. Ayrıntılar haberimizde...



Altın Piyasası Uzmanı İslam Memiş, FED'in olası bir faiz kararı sonrasında altın, dolar ve gümüş fiyatlarındaki etkisine değinerek FED ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor diyen İslam Memiş kaybedeni açıkladı! Bomba açıklama...

ABD'de Mayıs enflasyonu yıllık bazda yüzde 8,6 seviyesine yükseldi. ABD’de enflasyon 1981’den bu yana gördüğü en yüksek seviyesini test etti. Öte yandan küresel piyasalarda genel beklenti FED'in faiz artırımında daha agresif olacağı yöünde. FED'in önümüzdeki üç toplantı da 50 baz faiz artırımına gideceği öngörülüyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön