18 / 04 / 2024

'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor 'diyen İslam Memiş kaybedeni açıkladı! Bomba açıklama...

'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor 'diyen İslam Memiş kaybedeni açıkladı! Bomba açıklama...

Altın Piyasası Uzmanı İslam Memiş altın, dolar ve gümüş fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirdi. 'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor' diyen Memiş'ten bomba açıklama geldi. Ayrıntılar haberimizde...



İslam Memiş FED'in faiz kararı ile ilgili tam tersi düşüenceleri olduğunu şu sözlerle ifade etti: ABD’de tüketici güveninde rekor düşüş yaşandı. Haziran’da aylık 8,2 puanlık azalışla 50,2’ye indi. Enflasyon rakamları yüksek gelince ABD Başkanı Joe Biden, yeni bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Biden, yaptığı yazılı açıklamada “Kritik çekirdek enflasyonunun ılımlı hale geldiğini görmek iyi olsa da, görmemiz gereken kadar keskin ve hızlı bir düşüş göstermiyor” 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön