18 / 04 / 2024

gümüş yükselecek mi

gümüş yükselecek mi

Gümüş piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gümüş fiyatları yılın ilk 10 ayı içerisinde 17 dolar ile 26 dolar arasında dalgalandı. Bu süreçte ise yatırımcılar kazançlı çıkarken gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı merak ediliyor.

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, düşüşe geçen gümüş için bu sefer açık net ifadeler kullandı. ''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı. 

Herkes altını konuşuyor ama gümüş yatırımcıları da perişan! Böylesi ilk defa görülüyor..

Altın fiyatları geçen hafta 1739 dolara kadar yükselirken bu hafta 1664 dolara kadar düştü. Herkes altını konuşuyor ama gümüş fiyatları da dibe vurdu. Böylesi ilk defa görülüyor...

Gümüş için ''11 TL seviyesinin altına sarkmasına ihtimal vermiyorum'' diyen İslam Memiş'ten net açıklama geldi

Gümüş fiyatlarının zirve seviyelere yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarına odaklandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını araştıran yatırımcılar için İslam Memiş, ''11 TL'nin altına sarkmasına ihtimal vermiyorum'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? Gümüş fiyatları yerle bir oldu! Görenlerin tansiyonu düşüyor

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları son haftalarda yerle bir olurken yatırımcılar ''elimizdeki gümüşleri bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte ayrıntılar...

'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor 'diyen İslam Memiş kaybedeni açıkladı! Bomba açıklama...

Altın Piyasası Uzmanı İslam Memiş altın, dolar ve gümüş fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirdi. 'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor' diyen Memiş'ten bomba açıklama geldi. Ayrıntılar haberimizde...

Altından sonra gözler gümüşe çevrildi! Gümüş de değer kaybetmeye başladı...

Altın fiyatları Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, ekonomiye yönelik atılacak yeni adımların bu akşamdan itibaren açıklanacağına dair açıklamalarından sonra düşüşe geçti. Altının düşüşe geçmesi ile gümüş de değer kaybetmeye başladı.

Gümüş fiyatları görenleri şaşkına çevirdi! Gümüş fiyatlarında son durum 7 Haziran 2022!

Gümüş fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. 7 Haziran 2022 gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar şaşkına döndü. Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? 7 Haziran 2022 gümüş fiyatları...

Piyasa kahininden son dakika gümüş açıklaması! Gümüş yatırımcılarını ne bekliyor?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gümüş ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Peki İslam Memiş gümüş ile ilgili neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Gümüş tekrar şaha kalktı! Gümüş fiyatlarında flaş seviye! Gören mutluluktan uçuyor...

Gümüş fiyatları bugün hızla yükselişe geçti. Haftanın ilk iki günü düşüşe geçen gümüş fiyatları son günlerde yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı. İşte gümüş fiyatlarında flaş seviye. Ayrıntılar haberimizde...

Gümüş uzmanından son dakika yatırım açıklaması: Gümüş yatırımcısını zengin edecek!

Gümüş yatırımı yapılmalı sorunun yanıtı yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş yatırımı yapılır mı? İşte başarılı ekonomist Devrim Akyıl'ın o soruya verdiği yanıt....

Politik güçler gümüşü tepe taklak etmeye geliyor! Gümüşte ani fren bekleniyor...

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş Fed'in baskılaması ile sona erecek. Gümüş fiyatları üzerinde etkili olan savaş unsuru da ortadan kalkacak ve gümüş ani fren yapacak...

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Dolar yükselecek mi, altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten belirsizlik uyarısı geldi. Peki dolar ne kadar yükselecek? Altın almak isteyenler için doğru zaman mı? Borsa kazandıracak mı? İslam Memiş tek tek açıkladı...

Dolar 29 TL sınırında! Dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi?

Dün 28,86 TL ile güne başlayan dolar/TL kuru bugün de milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki 1 dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Emekli maaşları düşecek mi, yükselecek mi? Cumhurbaşkanlığı 2024 Programı'nda açıklandı! Emekliler dikkat! 

Cumhurbaşkanlığı 2024 Programı'nda emekli maaşları ile ilgilİ önemli bir düzenlemeye de yer verildi. Peki emekli maaşları düşecek mi yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

ECB faiz kararına bir gün kala euro/TL ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Avrupa Merkez Bankasının (ECB) yarınki faiz kararı toplantısında makroekonomik projeksiyonların belirleyici olması bekleniyor. ECB faiz kararına bir gün kala euro kuru yakından takip ediliyor. Peki ECB faiz kararı öncesi euro ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Doların kaderi 25 gün sonra belli olacak! Nefesler tutuldu! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar/TL kuru dün yeni rekorunu kırdı. 27,70 TL'ye kadar tırmanan dolar bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? İşte merak edilenler...

Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş, altından sonra en çok tercih edilen yatırım enstrümanı. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu sene ne olacağı merak ediliyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

gümüş yükselecek mi Haberi

gümüş yükselecek mi

Gümüş yatırımcıları on sene içerisinde kazançlı çıkarken, son zamanlarda görülen sert düşüşler yatırımcıları korkutmaya başladı. Gümüş yatırımcıları ''gümüş fiyatları ne olacak, gümüş düşecek  mi, yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Gümüş piyasasındaki son dakika gelişmeleri Stratejist Yusuf Kavak ve Trive Yatırım Araştırma Müdürü Emre Çayırlı tüm gelişmeleri ve olası senaryoları değerlendirdi.

GÜMÜŞ PİYASASINDA SON DURUM

Küresel piyasalar, geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin üzerinde gelmesi ile çekirdek enflasyonun 40 yılın zirvesine  yükseldi.

Veri sonrası ABD Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyondaki yükselişin önüne geçebilmek için faiz artımlarında hızlanabileceği beklentisi etkili olmuştu. Bu durum gümüş ve altın gibi kıymetlime tallerin değer kaybetmesine neden oldu.

Gümüş Fiyatları hafta başında dolar endeksinin yükselişine ara vermesiyle düşüşünü durdururken bugün değer kaybetmeye devam ediyor.

Merkez bankalarının faiz artırımına yönelik adımları, gümüş...