26 / 04 / 2024

Politik güçler gümüşü tepe taklak etmeye geliyor! Gümüşte ani fren bekleniyor...

Politik güçler gümüşü tepe taklak etmeye geliyor! Gümüşte ani fren bekleniyor...

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş Fed'in baskılaması ile sona erecek. Gümüş fiyatları üzerinde etkili olan savaş unsuru da ortadan kalkacak ve gümüş ani fren yapacak...



Gümüş fiyatlarındaki yükseliş ilerleyen zamanlarda Fed'in baskılaması ile gücünü kaybedecek ve düşük seviyeler görülecek. Gittikçe savaş da üzerinden elini eteğeini çekmeye başlayacak ve fiyatlarda çok dip seviyeler görülecek.

Uluslararası Gümüş Enstitüsü raporundaki çarpıcı ifadeler yatırımcıların dikkatini çekti. Gümüş bu sene yıl sonuna kadar yüksek seviyelere ulaşacak fakat Fed güvenli liman olan metaller üzerinde baskılama yapacak ve bu artış kısa sürecek. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön