19 / 04 / 2024

Politik güçler gümüşü tepe taklak etmeye geliyor! Gümüşte ani fren bekleniyor...

Politik güçler gümüşü tepe taklak etmeye geliyor! Gümüşte ani fren bekleniyor...

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş Fed'in baskılaması ile sona erecek. Gümüş fiyatları üzerinde etkili olan savaş unsuru da ortadan kalkacak ve gümüş ani fren yapacak...



GÜMÜŞ FİYATLARI 2021 YILININ DA  ALTINA DÜŞEBİLİR

Gümüş fiyatlarında Fed'in etkisi ile düşüş bekleniyor. Piyasalarda 8 ila 9 faiz artışına kadar beklentiler var. Politika faizindeki artış gümüş ve altın fiyatlarını aşağıya çekecek. 

Politik güçler gümüşü tepe taklak etmeye geliyor! Gümüşte ani fren bekleniyor...
GÜMÜŞ BU SENE GÜNEŞLE YÜKSELECEK

Yenilebilirenerj, kaynaklarının artması ile güneş panallerinin de kullanımı artacak ve bu sayede gümüş fiyatları da yükselmiş olacak.  Gümüş Enstitüsü raporunda 2021 yılına göre yüzde 5 artış bekleniyor. İlerleyen dönemlerde gümüş talebinin yükselmesi ilşe ons 1,1 milyara yükselecek.

Gümüş bugün kaç TL? Gümüşün ons fiyatı ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatı bugün ne kadar? Merak edilen bankaların gümüş kurları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön