24 / 04 / 2024

Gümüş piyasasında neler oluyor? Gümüş yatırımcıları dikkat

Gümüş piyasasında neler oluyor? Gümüş yatırımcıları dikkat

Gümüş piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gümüş fiyatları yılın ilk 10 ayı içerisinde 17 dolar ile 26 dolar arasında dalgalandı. Bu süreçte ise yatırımcılar kazançlı çıkarken gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı merak ediliyor.



Gümüş yatırımcıları on sene içerisinde kazançlı çıkarken, son zamanlarda görülen sert düşüşler yatırımcıları korkutmaya başladı. Gümüş yatırımcıları ''gümüş fiyatları ne olacak, gümüş düşecek  mi, yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Gümüş piyasasındaki son dakika gelişmeleri Stratejist Yusuf Kavak ve Trive Yatırım Araştırma Müdürü Emre Çayırlı tüm gelişmeleri ve olası senaryoları değerlendirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön