25 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcıları dikkat! 1 gram gümüş bugün ne kadar?

Gümüş yatırımcıları dikkat! 1 gram gümüş bugün ne kadar?

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gramı şu dakikalarda satış fiyatı ise 11,88 lira, alış fiyatı ise 11,54 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki bugün 1 gram gümüş ne kadar? Gümüş yatırımcıları dikkat...



Yatırımcılar altından sonra en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Gümüşün gram fiyatı yeni güne alış fiyatı 11,55 lira, satış fiyatı ise 11,90 liradan başladı. Kapanışta ise gümüşün alış fiyatı 11,54 lira, satış fiyatı ise 11,88 lira oldu.

Yatırımcıların yakından takip ettiği gümüşün gramı dün güne düşüşle başlarken kapanışta alış fiyatı, 11,54 lira seviyesinde, satış fiyatı ise 11,87 lira seviyesinde yaptı.

Gümüş yatırımcıları dikkat! 1 gram gümüş bugün ne kadar?

Gümüşün gram fiyatı geçtiğimiz haftanın son işlem günü alış fiyatı 11,60 TL, satış fiyatı ise 11,95 TL seviyelerinde işlem gördü. Geçtiğimiz haftayı 12 lira seviyesinin altında kapatan gümüş yeni haftaya yatay başladı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön