25 / 04 / 2024

altın çarşı son durum

altın çarşı son durum

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

'Gram altın biriktirin' diyen İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Ajda bilezik almayın!

Altın fiyatları son günlerde durağanlaştı. Yatırımcılar ise altın almaya devam ediyor. Bazı yatırımcılar son zamanlarda trend olan Ajda bileziği tercih ediyor. İslam Memiş ise yatırımcıları Ajda bilezik konusunda uyardı. 

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Altın fiyatları tarihi seviyeyi geçti! İslam Memiş, gram altın 2.500 TL olacak dedi!  İşte o tarih...

Altın fiyatları son zamanlarda tarihi seviyeyi geçti. Altının ons fiyatı 2083 dolar olurken Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, ''gram altın 2.500 TL olacak'' dedi.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

14 Şubat Çarşamba altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından düşüşe geçti. Altın fiyatları son ili ayın en düşük seviyelerini test etti. Peki  14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Şubat 2024 altın bilezik fiyatları.

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlamıştı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL?

Altında son durum: 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatları son üç ayın en yüksek rakamlarını test ederken altın bilezik fiyatları adeta fırladı. Peki 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiya

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altında 'U' dönüşü! Gram altın 1.800 liranın altına geriledi! Altın yatırımcıları dikkat! 16 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanlarda Ortadoğu'daki gerilim ve  ABD faizleri zirveyi görmesi ile yukarı yönde hareket etti. Bugün ise güne düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 16 Ekim 2023 canlı altın fiyatlar

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Altın kahini İslam Memiş 'Bu fırsat bir daha gelmeyecek' deyip uyardı

Altın fiyatları son dakika gelişmesi. Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın, dolar çarpıcı uyarılar geldi. İslam Memiş, altın konusunda 'Bu fırsatlar bir daha gelmeyecek' diyerek uyardı.

altın çarşı son durum Haberi

altın çarşı son durum

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Altın Çarşı dönüşüm alanında incelemelerde bulunarak geçici olarak oluşturulan çarşıda esnaflarla buluşan Başkan Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da Konya tarihinin en büyük dönüşümü hayata geçirdiklerini söyleyerek Konya’ya örnek bir projeyi esnafla yüzde yüz mutabakat halinde hayata geçirdiklerini söyledi.

Mevlana Çarşısı’nda yıkım işlemlerinin tamamlandığını Altın Çarşı’da da yıkım çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Altay, “İnşallah bu yıl içerisinde projelerimizi tamamlamak istiyoruz. Ama Konya modeli belediyecilik anlayışıyla esnafımız da mağdur olmasın diye özellikle Altın Çarşı’da çalışan esnafımız burada bir kümelenme oluşturdu. Mevlana Müzesi’nin hemen arka tarafında ticaretlerine devam ediyorlar. İnşallah bu süre zarfında da en az mağduriyetle süreci tamamlamalarını arzu ediyoruz. Vatandaşlarımız da bilsin...