19 / 04 / 2024

Altın Emlak iletişim

Altın Emlak iletişim

Hükümetin yeni uygulamasıyla beraber konut almak için para biriktirenlere devlet eli uzatılacak. Bu uygulama ile devlet, konut almak isteyene yüzde 15 oranında geri ödemesiz bir yardımda bulunacak.

Altın Emlak'tan fuara özel kampanya!

Altın Emlak, “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yerini aldı. 18 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenen fuarda Altın Emlak, ziyaretçilere emlak sektöründeki ‘Altın’ fırsatları paylaştı.

Altın Emlak, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor!

Altın Emlak, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor. Altın Emlak, ziyaretçilere emlak sektöründeki ‘Altın’ fırsatları paylaşacak. Altın Emlak, fuarda girişimcilere sunacağı sürprizlerle ve özel standıyla yine fuara damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Altın Emlak Bayim Olur Musun Fuarı'nda yerini alıyor!

Bu yıl 18 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenecek olan fuarda Altın Emlak, ziyaretçilere emlak sektöründeki ‘ Altın ’ fırsatları paylaşacak.

Altın Emlak başarılı bayilerini ödüllendirdi!

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim verme yetkisine sahip tek kuruluş olma özelliği taşıyan Altın Emlak başarılı bayilerini ödüllendirdi. Altın Emlak, periyodik aralıklarla düzenlediği 2013’ün son eğitim buluşmasında 5 dalda 7 bayii ödüle layık görüldü..

Altın Emlak 12-15 Eylül'de Bayim olur musun fuarına katılıyor!

Emlak sektörünün kamu kurumlarından onaylı en sistemli zinciri olan Altın Emlak CNR Expo Center’da 12 - 15 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Bayim olur musun fuarına katılıyor...

Altın Emlak sene sonuna kadar 75 bayiye ulaşacak!

Emlak sektörünün kamu kurumlarından onaylı en sistemli zinciri olan Altın Emlak, geçtiğimiz yıl hedeflerine ulaşmanın haklı gururuyla, büyüyerek ilerlemeye devam ediyor

Seçim sonrası altın gaza bastı! Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları seçim sonrasında yükselişe geçti. Ons altın 1946 dolar olurken gram altın 1.400 TL'yi geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Bu hafta sert düşüşler yaşayan altın fiyatları seçim öncesi yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolara kadar yükselirken gram altın fiyatı da arttı. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

Altını ve doları olanlar koşun! İslam Memiş açıkladı! Pazartesi bambaşka bir piyasaya uyanılacak! İşte detaylar!

Ünlü ekonomist İslam Memiş, Altın fiyatları seçim sonrasına dair nasıl bir şekil alacağını açıkladı. İşte detaylar!

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Bilezik borcu olanlara kötü haber! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları seçim öncesi hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1,500 TL'yi geçerken, altı bilezik fiyatları güze gibi fırladı.Bilezik borcu olanlara kötü haber geldi! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2023 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

İslam Memiş'ten altın tahmini! 'Seçim kadar' deyip uyardı

Rekor seviyelerden geri çekilen altın gram fiyatı için uzmanlardan dikkat çeken bir açıklama geldi. Gram altın fiyatı için yeni rakam ve tarih veren piyasa uzmanı İslam Memiş, "Mesajım oldukça net" diyerek altına yatırım yapmayı ve altın satmayı düşünenleri tavsiye verdi. İşte detaylar...

Altın Emlak'ın dijital dönüşümü DDTECH'e emanet!

Gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alan Altın Emlak, Türkiye’nin “İlk Dijital Dönüşüm Ajansı” DDTECH ile iş birliği yaptı.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Altın Emlak, bayileriyle bir araya geldi!

Emlak sektörünün en önemli yerli sermayeli franchise zincirleri arasında yer alan Altın Emlak bayileriyle buluştu.

Altın Emlak Altın Hikayeler yarışması başladı!

Altın Emlak'ın emlak danışmanlarının başlarından geçenleri hikayeleri kaleme aldıkları "Altın Hikayeler" yarışması için başvurular başladı...

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Altın Emlak’ın kurucusu Nuri Özelmacıklı vefat etti!

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, 23 Kasım pazartesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Egy Altın Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egy Altın Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Soha E.I.M. Khamis tarafından kuruldu.

Altın Emlak iletişim Haberi

Altın Emlak iletişim

Hükümetin yeni uygulamasıyla beraber konut almak için para biriktirenlere devlet eli uzatılacak. Bu uygulama ile devlet, konut almak isteyene yüzde 15 oranında geri ödemesiz bir yardımda bulunacak. Uygulamanın yalnızca bu yıl değil gelecek 5 yıllık dönemde de hem inşaat hem emlak sektörüne inanılmaz bir ivme katacağını belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, piyasanın likidite sorununu aşmasını sağlayacak bu uygulamayla alıcıların planlamalarının hız kazanacağını belirterek, “önümüzdeki 5 yılda yatırımların emlağa kesintisiz yönelmesi söz konusu olacaktır” dedi.

Konut satın almak isteyenler, peşinat bedelini denkleştirdiklerinde devlet biriktirdikleri paranın yüzde 15’i oranında ek yardımda bulunacak. Geri ödemesiz yapılacak bu yardım için vatandaşın Konut Birikim adı altında bir hesap açtırması ve 5 yıl süreyle bu hesaba düzenli ödeme yapması gerekiyor.

Tüketici Açısından Çok Olumlu

Devletin bu...