26 / 04 / 2024

altın fiyatları 19 mayıs 2022

altın fiyatları 19 mayıs 2022

1 gram bile altını olanlar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? İşte Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ne kadar?

Canlı altın fiyatları: 19 Şubat 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç TL?

19 Şubat 2024 altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını takip ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 19 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Altın fiyatlarında yükseliş başladı! 19 Ocak Cuma canlı altın fiyatları!

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Altı fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 canlı altın fiyatları...

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Altın uçmadı, resmen fırladı! 1 gramı bile olan yaşadı! 19 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Ons altın yüzde 0,03 yükselerek 1948 dolar oldu. Altın fiyatları yeni haftanın başından itibaren uçmadı resmen fırladı. 1 gramı bile olan yaşadı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ka

Altın alacaklar buraya! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 Salı canlı altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Ons altın bugün 1930 dolara yükseldi. Peki  Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Son dönemde, 19 Ağustos 2023 tarihindeki altın fiyatlarının düşmesi ve altının neden bu düşüşü yaşadığı sorusu ön plana çıkmış durumda. Peki, altın fiyatları ne kadar?  İşte 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları...

19 Ağustos Cumartesi altın fiyatları! Gram altın, Çeyrek altın, cumhuriyet altını kaç TL? Altında son durum

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatleri ile ''Gram altın ne kadar, çeyrek altın, cumhuriyet altını kaç TL?'' sorularını araştırıyor. 19 Ağustos altın fiyatları...

Bugün gram altın ne kadar? 19 Temmuz 2023 altın fiyatları ne kadar? İşte Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

Altın fiyatları son dakika gelişmeleriyle dalgalanmaya devam ediyor. Dolar kurundaki yükselişe paralel olarak ons altın değer kazanıyor ve gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Yatırımcılar, altın fiyatlarıyla ilgili güncel durumu merak ediyor.

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi! İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları!

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi...Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları...

19 Haziran 2023 altın fiyatları! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Ons altın ve gram altın ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.480,77 liradan satılıyor. 19 Haziran 2023 yani haftanın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 19 Haziran altın fiyatları!

Canlı altın fiyatları: 19 Haziran Pazartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Altın yatırımcıları acil bakın!

Altın fiyatlaı ile ilgili son dakika gelişmeler 19 Haziranh Pazartesi günü de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bir çok kişi bugün güncel altın fiyatklarını araçtırıyor. O halede 19 Haziran Pazartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Altın yatırımcıları acil bakın!

altın fiyatları 19 mayıs 2022 Haberi

altın fiyatları 19 mayıs 2022

1 gram bile altını olanlar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altının ons fiyatında, majör merkez bankalarının sıkılaşma politikasına yönelik adımlarının baskısı devam ediyor; altın dar bantta hareketini de sürdürüyor. 

Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? İşte Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ne kadar?

Resmi olarak açıklanan verilere göre, Ons altın bugün içerisinde en yüksek 1817 dolar seviyesini; en düşük ise 1811 dolar seviyesini görürken; yüzde 0,19 oranında düşüş gösterdi ve 1813 dolardan işlem gördü.

GRAM ALTIN YÜKSELİYOR MU?

Hürriyet'in aktardığına göre, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının fiyatı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı sebebiyle Türkiye piyasalarının kapalı olduğu bugün en yüksek 933,46 TLseviyesini, en düşük ise 927,85...