18 / 04 / 2024

altın fiyatları düşmeye devam edecek mi

altın fiyatları düşmeye devam edecek mi

Altında son dakika gelişmeleri yurt içi ve yurt dışı piyasalara damgasını vurdu. Ons altın 1624 dolara kadar geriledi. Altındaki düşüş için siyal verildi, ayı piyasası geliyor. Herkes asıl kıyamete hazır olsun! Son dakika altın gelişmesi...

Altın için artık bu rakam konuşuluyor! Analistler resmen açıkladı! Görenlerin gözleri yuvalarından fırladı

Altın fiyatlarındaki düşüşler bugün de devam ediyor. Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararından sonra altın fiyatlarındaki düşüş ile ilgili analistlerden yeni rakam açıklamaları geldi.

Son dakika! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın dördüncü işlem gününde de altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu. 18 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

Altında ibre yukarı döndü! İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerine göre değişiyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın almak isteyenler aman dikkat! Fiyatlar fırladı! 1 gram altın bugün ne kadar? 24 Kasım altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselmeye devam etti. Güne yükselişle başlayan altının ons fiyatı bugün 1993 dolardan işlem görüyor. 1 gam altın ne kadar? 24 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç TL? 28 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altının ons fiyatı 1876 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları tepektaklak oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 28 Eylül 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

Gram altını olan bozdurmadan önce buraya baksın! 1 gram altın kaç TL? 28 Ağustos Pazartesi 2023 canlı altın fiyatları...

Yeni işlem haftasının başlangıcında altın fiyatları düşüş eğilimine girdi. Merkez Bankası'nın son faiz kararının etkisiyle, altın piyasası büyük bir düşüş yaşadı. Özellikle gram altının değerinde meydana gelen ani düşüş, vatandaşları altın alımları konusunda harekete geçirdi. 

Altın fiyatları sert düştü! 1 çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları 

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düştü. Merkez Bankası'nın beklentilerin çok üzerinde açıkladığı faiz kararı piyasaları etkiledi. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira? 25 Ağustos Cuma altın fiyatları.

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları, 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü de takip ediliyor.  Altının ons fiyatı 1.911 dolardan işlem görüyor. Öte yandan, Kapalıçarşı fiyatları, altın piyasasında gram altın 1.661 lira’de seyrederken, cumhuriyet altını ise 11.214 lira oldu.

altın fiyatları düşmeye devam edecek mi Haberi

altın fiyatları düşmeye devam edecek mi

Altın fiyatları, doların rekor seviyelere yakın işlem görmesi ve altın yatırım fonlarından çıkışların artmasıyla peş peşe ikinci haftayı kayıpla kapatmaya hazırlanıyor. altın yatırım fonlarındaki çıkış altında ayı piyasası beklentilerinin sinyalini verdi.

Ons altın, güçlü dolar ve altın destekli Borsa yatırım fonlarındaki varlıkların düşüşleri artırması ile fiyatların 2020 yılından bu yana en düşük seviyesine yaklaşarak peş peşe ikinci haftayı da kayıpla kapatmaya hazırlanıyor.

ALTIN İÇİN ASIL KIYAMET...

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken ''altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtı için, analistlerden değerlendirmeler geldi. Gelen değerlendirme altın için asıl kıyametin rakamı olarak kaydedildi.

Cuma günü 1627,41 dolar seviyesine kadar gerileyen altın fiyatlarında 1614,96 dolar seviyesinin altının görülmesi durumunda Nisan 2020 yılından bu yana en düşük seviye görülmüş...