23 / 04 / 2024

altın fiyatları düştü mü

altın fiyatları düştü mü

Altın fiyatlarındaki son durum pek çok kişi tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Altındaki son dakika rakamlarını duyan inanamadı. İşte 16 Ekim 2022 altın fiyatları... Hemen göz atın...

Altın resmen yerle yeksan! 1 gram bile altını olanlar kahroldu! Hemen son dakika 14 Eylül 2022 altın fiyatlarına bakın!

Haftanın üçüncü gününde altın fiyatları resmen yerle yeksan oldu. 1 gram bile altını olanlar kahroldu... İşte 14 Eylül 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları neden düştü? 17 Mayıs gram altın düşüşte mi, yükselişte mi?

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta ve dün 14 haftanın en düşük seviyesine gerilemişti. Salı günü ise gram altında yükseliş gözlemlendi. Altın yatırımcılar için güvenli liman olarak devam ederken son günlerde yaşanan hareketlilik endişelere sebep oldu. Peki altın fiyatları neden düştü?

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

Son dakika! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın dördüncü işlem gününde de altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu. 18 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

Altında ibre yukarı döndü! İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerine göre değişiyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları...

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında son dakika! Bugün altın fiyatları ne kadar? 29 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyeler tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın 2047 dolar olurken yatırımcılar güncel canlı altın fiyatları araştırılıyor. İşte 29 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın almak isteyenler aman dikkat! Fiyatlar fırladı! 1 gram altın bugün ne kadar? 24 Kasım altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselmeye devam etti. Güne yükselişle başlayan altının ons fiyatı bugün 1993 dolardan işlem görüyor. 1 gam altın ne kadar? 24 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

altın fiyatları düştü mü Haberi

altın fiyatları düştü mü

Altın fiyatlarındaki son durum pek çok kişi tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Düşüşünü sürdüren altın fiyatları resmen yerle yeksan oldu. Altını olanlar ya da altın almak isteyenler gram altın bugün ne kadar, çeyrek altın kaç lira oldu gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. 

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra sert düşüşe geçerken, bir türlü toparlanamadı. Gittikçe değer kaybeden altın resmen yerle yeksan oldu.

Peki haftanın son gününde gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın fiyatları ne kadar oldu? İşte gram altın, çeyrek altın 16 Ekim 2022 fiyatları...
 

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR 16 EKİM 2022?
Alış fiyatı: 991,47 TL
Satış fiyatı: 1.003,59 TL

ÇEYREK ALTIN 16 EKİM 2022 FİYATLARI
Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.622 TL
Yeni...