29 / 03 / 2024

altın fiyatları yükselecek mi

altın fiyatları yükselecek mi

Altın fiyatları bugün de, artan tahvil faizleri ve zayıf dolar ile birlikte yatay seyrine devam ediyor. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? 

Pusuda bekleyen altın esti gürledi! Herkes elindekileri şimdi bir kenara bıraksın! Hemen altına bakın

Pusuda bekleyen altın fiyatları ABD Hazine tahvillerinde yaşanan düşüş sonrasında jeopolitik risklerin artması ile esti gürledi. Altın fiyatları son 3 haftanın en yüksek rakamlarına ulaştı. Herkes elindekileri şimdi bir kenara bırakıp altına baksın...

Altın işte bu tarihte 1.200 lira olacak! Gardınızı alın!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında yukarı yönlü atakların artık başlayacağını dile getirerek, altının 1.200 lira olacağı tarihi açıkladı...

Altının efendisi İslam Memiş çok net konuştu! Altında olacakları tek tek sıraladı! Altını olanlar hemen şimdi bakın!

Altının efendisi İslam Memiş, 1000 liranın altına düşen gram altın için çok net bir rakam verdi. Peki altın düşecek mi, yükselecek mi? Altını olanlar hemen şimdi bakın...

Elimizdeki altınları bozduralım mı yoksa altın mı alalım? İslam Memiş'ten net cevap geldi

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip etmeye başladı. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının ne olacağını net bir şekilde açıkladı. İşte İslam Memiş yorumu...

Altın sinyali verdi! 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Altın için öyle bir açıklama geldi ki, duyan inanamadı!

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Altını olanlar ya da altın almak isteyenler fiyatların nereye gideceğini merak ediyor ve araştırıyor. İşte detaylar...

Altını olanlar servetine servet katacak! Her dediği çıkan Selçuk Geçer'den flaş tahmin! Altın yıl sonunda o kadar olacak

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altını olanlar için son dakika açıklaması yaptı. Peki Selçuk Geçer altın ile ilgili neler söyledi? Altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte merak edilen o açıklamalar...

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 1 gram bile altını olana şok uyarı! Bu rakama bakmayan pişman olur! 

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günkü faiz kararından önce sert gerileme göstermişti. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşmasından sonra düşüşünü sonlandırdı. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş durdu mu? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın fiyatları yükselir mi?

Gram altının o tarihte ulaşacağı rakam şok etti! Altın fiyatları fırlayacak! Altını olanlar hemen bu açıklamaya bakın!

Gram altın fiyatı 1000 Türk Lirası'nın üzerinde seyrederken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten altın fiyatlarına ilişkin çarpıcı bir açıklama geldi. Peki altın yılsonunda kaç lira olacak? Altın yükselecek mi? Gram altın kaç TL'ye yükselecek? 

Altında bomba patladı! Bu rakamları gören de duyan da inanamadı! Altını olanlar ve altın almak isteyenler dikkat! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatları gündemden düşmüyor. Peki altında son durum ne? İşte altını olanları ve altına almak isteyenleri ilgilendiren o haber...

Altın yatırımcıları bu habere çok sevinecek! Altın bu hafta iki katına çıkabilir...

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor. State Street Global Advisors Baş Altın Stratejisti George Milling-Stanley’den yatırımcıları sevindirecek açıklama geldi: Altın iki katına çıkabilir!

Gram altında deprem etkisi yaratacak açıklama! Bu artışla yer yerinden oynayacak! Yatırımcılar dikkat...

Dünü 985 Türk Lirası seviyesinden kapatan gram altın 3 Haziran 2022'de yeni bir rekora imza attı ve 994 TL'yi aştı. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altında neler bekleniyor? Uzman isimler altınla ilgili neler hangi tahminlerde bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Altın bu hafta zirvenin tadını aldı! Altın gelecek hafta ne olur?

Altın fiyatları bu hafta 2022 senesinin zirvesine çıktı. 5 ayın üzerine rekor kıran altın fiyatları bu haftayı yükselişle kapattı. Gram altın 1.000 lira sınırına dayandı. Peki altın gelecek hafta ne olur? İşte merak edilenler...

Altını olanlar dikkat! Zengin yatıp fakir uyanmayın!

Milyonlarca kişi altın fiyatlarındaki son durumu yakından izliyor. Altın yatırımcıları ve altın alacak kişiler 'Altın fiyatları düşer mi, yükselir mi?, Gram altın düşecek mi?, Altın almak mantıklı mı?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Peki altın fiyatlarını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında bu hafta yatırımcıları ne bekliyor? Altın piyasasında yaşananlar ve beklentiler...

Altın fiyatları hafta içinde dalgalanmalar yaşadı. Rusya Ukrayna Savaşı'nın devam etmesi, Çin'de koronavirüs vakalarının yükselmesi ve Fed'in faiz kararı ile ilgili açıklamaları altın piyasası üzerinde etkili oldu.

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın zirveden inmiyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 28 Şubat Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın zirveden inmiyor. Ons altın bugün 2026 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 28 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları yükseliyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? 9 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç TL? 9 Şubat 2024 altın fiyatları. 

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın için alım fırsatı! Ons altın 2.018 dolara geriledi!

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Altındaki bu düşüş yatırımcılar için birer akım fırsatı sunuyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Gram altında yeni rekor: 2 bin lirayı geçti! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları bugün yeni rekora imza attı. Ons altındaki yükseliş ve döviz kurlarındaki volatilitenin etkisiyle gram altın bugün 2 bin lirayı geçti. 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Gram altın bugün ne kadar? Elinde 1 gramı bile olanlar dikkat! 14 Aralık Perşembe canlı altın fiyatları

Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın haftaya düşüşle başlamıştı. Fakat dün açıklanan Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselişe geçti. Yatırımcıların gözü ise gram altında. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 14 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

altın fiyatları yükselecek mi Haberi

altın fiyatları yükselecek mi

Altın, yatırımcıların zayıflayan dolar, artan tahvil getirileri ve Fed'in güvercin üyesi Kashkari'den şahin mesajların gelmesiyle negatif görüntüs sergilemeye bugün de devam ediyor. Peki altın fiyatları yükselecek mi?

Spot piyasada güne 1.652 dolardan başlayan ons altın, 1.638 doların altına kadar geriledi. Spot altın sakin bir hafta geçirirken son aylarda önemli bir baskı unsuru olan doların hafifçe güç kaybetmesiyle küçük bir yükseliş meydana geldi.

Yine de enflasyonla mücadele için agresif bir para politikası izleyen Fed nedeniyle güçlenmeyi sürdüren ABD para birimi değerli metal için önemli bir direnç kaynağı olarak altın üzerinde baskı oluşturmaya devam...