25 / 04 / 2024

Altını olanlar dikkat! Zengin yatıp fakir uyanmayın!

Altını olanlar dikkat! Zengin yatıp fakir uyanmayın!

Milyonlarca kişi altın fiyatlarındaki son durumu yakından izliyor. Altın yatırımcıları ve altın alacak kişiler 'Altın fiyatları düşer mi, yükselir mi?, Gram altın düşecek mi?, Altın almak mantıklı mı?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Peki altın fiyatlarını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...



Kovid-19 salgınının ardından yaşanan tedarik krizi ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşla birlikte piyasalarda dalgalanmalar yaşanıyor. Dünya genelinde yüksek enflasyon etkisini gösteriyor. 

Amerikan Merkez Bankası FED, faiz artırımı kararı verdi ve emtia fiyatalrında gerilemeler kaydedildi. Aynı zamanda Nisan 2022 enflasyon verileri de belli olurken, vatandaşların akıllarına piyasalardaki dalgalanmalar geldi.

Altını olanlar dikkat! Zengin yatıp fakir uyanmayın! 

Pek çok vatandaş altın fiyatlarının ne olacağını, altın yatırımı yapmanın mantıklı olup olmadığını merak ediyor. 

Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, altın yatırımına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın almak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön