25 / 04 / 2024

Elinde çeyrek altın olanlar dikkat! İslam Memiş uyardı: Altına para yatıran iflas bayrağını çekebilir!

Elinde çeyrek altın olanlar dikkat! İslam Memiş uyardı: Altına para yatıran iflas bayrağını çekebilir!

Altın fiyatlarındaki dalgalı seyir parasını altına yatıran, al sat yapan birçok yatırımcının altın piyasası uzmanlarının açıklamalarına pür dikkat kesiliyor. Altın uzmanları 900 lira bandına dikkat çekerek yatırımcıları uyardı. Şimdi almayın ama...



Altın piyasasında son rakamlar en düşük 914 bin 10 lira, en yüksek 917 bin 850 lirayı şeklinde oldu. Standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,2 artarak 916 bin 500 liradan tamamladı. altın piyasasındaki hareketlilik altın yatırımcısı tarafından dikkatle takip ediliyor. Altın uzmanları önümüzdeki günlerde altının sert bir düşüş yaşayabileceğine dikkat çekiyor. 

ALTIN VE DOLAR UZMANI İSLAM MEMİŞ: 900 TL BANDINA DİKKAT

Altın uzmanı İslam Memiş altın satmak ve almak isteyenler için gram altında 900 TL bandına dikkat çekti. 'Altın fiyatlar düşebilir' diyerek yatırımcıyı uyardı. Altında fiyatların biraz daha gerileyeceğini belirten Memiş, ilk kademeli alım yapılacak altının "gram altın" olduğunu söyledi. Gram altının 880 liraya gerileceğini söyleyen Memiş, ons altın bin 880 dolara düşeceğini iddia etti. Gram altının kademeli olarak alınabileceğini söyleyen Memiş, altının 890 lira civarında alınabileceğini, 900 TL bandında ise alınmaması gerektiğini iddia etti. Şu anki altın fiyatlarının da kalıcı olmadığının altını çizen İslam Memiş, düşüşün geçici olduğunu açıkladı. Dolayısıyla altın yatırımı yapmak isteyen yatırımcının altındaki fiyatları iyi takip edip fiyatlar düşüşe geçtiği anda gram altın alarak yatırımını yapması fiyatlar yükselirken de satması gerekiyor.

Elinde çeyrek altın olanlar dikkat! İslam Memiş uyardı: Altına para yatıran iflas bayrağını çekebilir!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön