24 / 04 / 2024

altın küpe sembolgold

altın küpe sembolgold

Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Altın küpeler Sembolgold'ta  679 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.  Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe fiyatları kaç TL? İşte Sembolgold 19 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın kısa vadede 2000 lira olacak! İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Beklentilerin tersine rekora giden altın fiyatları için kritik tahmin geldi. Rekor seviyelere yükselen altında yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için 2000 lirayı işaret etti.

Gram altın fiyatları için şaşırtıcı tahmin: Altın kış uykusundan resmen uyandı, bakın bundan sonra neler olacak?

Mert Başaran, bir Emlak ve Yatırım Uzmanı olarak, gram altın fiyatlarıyla ilgili ilginç tahminlerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları 26 gün sonra böyle olacak: Durum oldukça kötü! Yeni tahmin yatırımcıları korkuttu! Şimdiden hazır olun

Altın fiyatlarını etkileyecek kritik açıklama dün geldi. Fed Başkanı Jerome Powell faizleri peş peşe artıracağına ilişkin açıklama yaptı. Gözler 26 gün sonra yapılacak faiz kararına çevrilirken altın için yeni tahmin geldi. Durum oldukça kötü!

Elinde 1 gram altını bile olanlar yaşadı! Gram altın peş peşe rekor kırıyor! Çeyrek, yarım, tam altın güncel fiyatları..

Altın fiyatları peş peşe rekor kırmaya devam ediyor. Faiz kararından sonra yükselişe geçen gram altın 1500 seviyesini aştı. Peki, çeyrek, gram, tam altın ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Altındaki beklentisini açıklayan İslam Memiş peş peşe açıkladı! Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

Altının efendisi İslam Memiş altın almak isteyenler için peş peşe açıklamalarda bulunarak bekletisini açıkladı. Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

İslam Memiş’ten nisan ayına özel çok konuşulacak altın tahmini! Peş peşe tahminlerin ardından herkes altın almaya koştu!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının son defa alım fırsatı vereceğini söyleyerek nisan ayını işaret ederken, bu ay için piyasalardaki beklentileri değerlendirdi ve dolara karşı son fırsat uyarısı yaptı.

Altın kâhini duyurdu: Önemli gün geldi çattı!

Altın kâhini İslam Memiş, “Önemli gün geldi çattı!” adlı yazısında Fed’in ihtimallerini değerlendirdi. Memiş, Merkez Bankası’nın 50 baz puan faiz indirimini tercih etmesi halinde doların yukarı hareket etmesini beklediğini paylaştı.

Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi

Kadınlar gününe özel fırsatlar Atasay'da başladı. Hediye almak isteyenler Atasay fiyat listesini araştırıyor. Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi.

Altın kolyeler 843,67 TL'den başlıyor! Bu kolyeler kapış kapış satılıyor! Sembolgold 2 Mart 2023 fiyat listesi

Altın kolye fiyatları Sembolgold'ta 843,67 TL'den satışa sunuluyor. Kolye almak isteyenler için büyük fırsat niteliğinde olan bu kolyeler kapış kapış satılıyor. Kolye almak isteyenler işte dev fırsat! Sembolgold 2 Mart 2023 fiyat listesi.

En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? Küpe almak isteyenlere sevindiren haber geldi! Sembolgold 24 Şubat fiyat listesi

Küpe almak isteyenleri sevindiren haber Sembolgold'tan geldi! Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 20 indirim devam ediyor. Peki En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi.

 Altın borcu olan bu ara günü gününe takip etsin... Uzmanlar o ihtimale karşı peş peşe uyardı!

Kısa süre önce rekor yükselme yaşayarak 1.185 TL seviyesine çıkan gram altın bu yatay seyirde olsa da uzmanlardan uyarılar peş peşe geldi. Altında riskli tarihlere dikkat… Alım – satım yapmayı düşünenler iyi takip etmeli, yoksa zarara uğrama ihtimali var.

altın küpe sembolgold Haberi

altın küpe sembolgold

Sembolgold, tüm altın küpe modelleri için geçerli olan yüzde 25 indirim fırsatını başlattı. Bu fırsatı kaçırmak isteyenler hemen fiyat listesini araştırmaya başladı. 

Zarif ve estetik görselleri ile ön planda yer alan altın küpeler kombinlerin ön plana çıkmasına yardımcı oluyor.

Gün içerisinde şık bir kullanım sağlamanıza destek sunan modeller en yeni kreasyon arasından seçilerek size sunuluyor.

Peki, Sembolgold'ta altın küpeler ne kadar? Sembolgold'ta  altın küpe fiyatları kaç liradan başlıyor? İşte Sembolgold 19 Ekim 2022 fiyat listesi.


 

SEMBOLGOLD ALTIN KÜPE FİYAT LİSTESİ 19 EKİM 2022

14 Ayar Altın Çivi Top Küpe 5.0 mm
906,24 TL YERİNE
679,68 TL

 
14 Ayar Altın Harf Küpe TEK ADET Bütün Harfler Mevcut
991,20 TL  YERİNE
743,40 TL

14 Ayar Altın Çivi Top Küpe 7.0 mm
1.132,80...