25 / 04 / 2024

Altın kâhini duyurdu: Önemli gün geldi çattı!

Altın kâhini duyurdu: Önemli gün geldi çattı!

Altın kâhini İslam Memiş, “Önemli gün geldi çattı!” adlı yazısında Fed’in ihtimallerini değerlendirdi. Memiş, Merkez Bankası’nın 50 baz puan faiz indirimini tercih etmesi halinde doların yukarı hareket etmesini beklediğini paylaştı.



Altın ve küresel piyasalar uzmanı İslam Memiş yeni bir köşe yazısı kaleme aldı. Altın kâhini olarak bilinen küresel piyasalar uzmanı İslam Memiş, TV 100’deki köşesinde “Önemli gün geldi çattı!” başlıklı yazısında önemli konulara değindi.

Altın ve küresel piyasalar uzmanı İslam Memiş, “Küresel piyasaların merakla beklediği büyük gün geldi, çattı” diyerek, Amerika Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararını bu akşam açıklayacağını hatırlattı. “Faiz kararından sonra Fed Başkanı Jerome Powell, basın toplantısında soruları cevaplayacak” diyen Memiş, iki ihtimale dikkat çekti:

Altın kâhini duyurdu: Önemli gün geldi çattı!

- Fed 25 baz puan faiz artırımı yapabilir.

- Fed faizlerde bir değişikliğe gitmez, pas geçebilir.

Altın kâhini duyurdu: Önemli gün geldi çattı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön