20 / 04 / 2024

Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülü

Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülü

oya sektörünün öncü markası DYO, dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı kapsamında verilen Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde bu yıl DYO üçüncülük ödülünü aldı.

Yatırım yapacaklar dikkat! Altın mı, toprak mı?

Enflasyon karşısında parasının değerini korumak isteyen vatandaş, en karlı yatırımın hangisi olduğunu araştırıyor. Dolar mı, faiz mi, altın mı derken, kuyumcu ve yatırımcı Aksel, en çok paranın topraktan kazanılacağını söyledi.   

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yılbaşından bu yana gram altın yüzde 40 kazandırırken konut fiyatlarının yüzde 5 yükseldiğini belirtti.

Altın mı alalım, dolar mı? Elinde parası olanlar sordu! Mert Başaran son noktayı koydu!

Elinde parası olan yatırımcılar ''altın mı alalım, dolar mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ekonomist Mert Başaran ise hangi yatırım aracının kazandıracağını açıkladı.

Altın, borsa ve dolar! Hangi yatırım aracı kazandıracak? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Yatırımcılar, seçimlere üç kala hangi yatırım aracının kazandıracağını merak ediyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok kazandıran hangisi oldu?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok hangisinin kazandırdığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ocak 2010’da altın, dolar, Bim Mağazaları, Ege Endüstri ve Turkcell’e yatırılan 100 bin TL ne kadar oldu? İşte şaşırtan yanıt...

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

2024'te hangi yatırım aracı kazandıracak? Altın mı, gümüş mü?

2024'te yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından olan altın ve gümüşte hangisinin daha çok kazandıracağı merak ediliyor. 

Altın fiyatlarının kaderini belirleyecek veri açıklandı! Şimdi gözler olacaklarda

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme. ABD Merkez Bankası faizi sabit tuttuğunu duyurdu. Altın fiyatlarında yeni döneme giriliyor. Peki altın fiyatlarının geleceği nasıl olacak? Altın fiyatlarının kaderi ile ilgili uzman isimden dikkat çeken bir tavsiye geldi. İşte tüm detaylar...

Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülü Haberi

Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülü

Yapı sektörünün en büyük buluşma noktası Yapı Fuarı bu yıl 39’uncu kez kapılarını açtı. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Ortadoğu ve Avrasya’dan sektör temsilcilerini aynı çatı altında bir araya getiren Yapı Fuarı, 10 – 14 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Boya sektörünün öncü markası DYO, dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı kapsamında verilen Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde bu yıl DYO üçüncülük ödülünü aldı.


Boya sezonunu A Milli Futbol Takımı’na verdiği destekle açan DYO, Yapı Fuarı’na da standında düzenlediği eğlenceli futbol oyunu ile renk kattı. DYO, Yapı Fuarı kapsamında 'Altın Mıknatıs' adı altında düzenlenen amacına en uygun tasarlanmış stant yarışmasında 3.lük ödülüne layık görüldü.


Türkiye boya sektörünün öncü markası DYO, yapı sektörünün...