27 / 04 / 2024

Altın neden yükseliyor

Altın neden yükseliyor

Gram altın fiyatları sabah erken saatlerden itibaren yurt içi piyasalarda yakından takip ediliyor. Güne 964 liradan başlayan gram altın, 5 lira artarak 969 liraya yükseldi. Peki çeyrek altın, tam altın 22 ayar altın fiyatları ne kadar oldu? İşte Kuyumcu altın fiyatları canlı 24 Mayıs 2022... 

Altın neden yükseliyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye’de en iyi yatırım araçlarından biri olarak görülen altının neden yükseldiğini kaleme aldı.

Altının yükselişi nereye kadar sürecek?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye’de en iyi yatırım araçlarından biri olarak görülen altının yükselişinin nereye kadar süreceği ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Altın fiyatları yükseliyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? 9 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç TL? 9 Şubat 2024 altın fiyatları. 

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Gram altında yeni rekor: 2 bin lirayı geçti! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları bugün yeni rekora imza attı. Ons altındaki yükseliş ve döviz kurlarındaki volatilitenin etkisiyle gram altın bugün 2 bin lirayı geçti. 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Konut fiyat endeksi yavaşlarken, altın fiyatları yükseliyor! Piyasalara ne oluyor?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ekim ayında konut fiyatlarında yıllık artış hızının yüzde 86,5'e gerilediğini açıkladı. Altında ise yükseliş yüzde 24'lük oranı geçti. Piyasalarda neler oluyor?

Altın haftayı yükselişle tamamladı! Altın geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra bu hafta artış gösterdi...

Altının ons rakamı, geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra ise yeni haftayı da yükseliş ile tamamlamaya hazırlandı. Buna göre, Ons altın fiyatı, dalgalı bir süreç izlerken gram altın fiyatı, dolar/TL tarafında yülseliyor. İşte haberin detayları... 

Altın fiyatları yükselişte! Gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1981 dolardan işlem gördü. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Altın fiyatlarında büyük fırtına! İşte 5 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları!

FED'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Altın neden yükseliyor Haberi

Altın neden yükseliyor

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde dolar paritesindeki yükselişin etkisi ile ükselmeye başladı. Gram altın fiyatı 964 liradan 5 lira artışla 969 liraya yükseldi. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını, 22 ayar altın fiyatları ne kadar oldu? İşte kuyumcu altın fiyatları canlı 24 Mayıs 2022...

GRAM ALTIN YÜKSELİYOR

Alış fiyatı: 959,68 lira
Satış fiyatı: 970,47 lira

    

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.570 lira
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.585 lira

Eski çeyrek alış fiyatı: 1.558 lira
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.580 lira 

    

YARIM ALTIN FİYATLARI KAÇ LİRA 24 MAYIS 2022?

Yeni yarım alış fiyatı: 3,139 lira
Yeni yarım satış fiyatı: 3,171 lira
Eski yarım alış fiyatı: 3,096 lira
Eski yarım satış fiyatı: 3,130 lira

TAM ALTIN FİYATI KAÇ LİRA?

Yeni tam alış fiyatı: 6,268 lira
Yeni tam satış fiyatı: 6,317 lira 

Eski tam alış fiyatı: 6,191 lira
Eski tam satış fiyatı: 6,298 lira

Peki...