26 / 04 / 2024

altın sertifikası ihracı

altın sertifikası ihracı

Hükümetin yüksek dolar ve enflasyona karşı mücadele için atılacağını açıkladığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, 'Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kurulmuş olup, altın sertifikası ihracına ilişkin çalışmalara başlanmıştır' açıklaması yaptı.

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Altın makas açılıyor! Piyasada altın alıp satmak da zorlaştı!

Döviz kurlarından sonra altın fiyatlarında da makas açıldı. Borsa İstanbul’da işlem gören altın sertifikası ile Kapalıçarşı’daki gram altın fiyatları arasında makasın giderek açıldığını söyleyen uzmanlar, bu koşullarda altın alım satım koşullarının zorlaştığına dikkat çekiyor.

Darphane’nin Altın Sertifikası ile piyasadaki gram altın arasındaki fiyat makası açılıyor!

Dolar kurunda bankalar ile serbest piyasa arasında oluşan kur farkından sonra şimdi de Borsa İstanbul'da işlem gören Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark açılmaya başladı.

Altın sertifikası gram altın farkını açtı! Al sat yapmak isteyenler dikkat! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı!

Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark gittikçe açılmaya başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar rakamlar karşısında ağzı açık kaldı.

Yatırımcı altın sertifikasına hücum etti! Fiziki altın ile sertifika arasında makas açıldı!

Gram altın ile borsada işlem gören altın sertifikası arasındaki makas açıldı. Gram altının spot piyasadaki değeri ile altın sertifikasının borsadaki değeri arasında yüzde 7-8'e varan farklar oluştu.

Darphane Altın Sertifikası nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? 10 soruda Darphane altın sertifikaları

Borsa İstanbul'da işleme alınan Darphane Altın Sertifikaları ile ilgili yatırımcılara borsada altın alım-satım imkanı veriliyor. Peki Darphane Altın Sertifikası Nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? İşte 10 soruda altın sertifikaları ile ilgili ayrıntılar...

Darphane altın sertifikası nasıl alınır? Darphane altın sertifikası nedir?

Darphane altın sertifikasının ne olduğu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yaptığı açıklamadan sonra araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Hükümetten flaş altın adımı! Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kuruldu

Hükümetin yüksek dolar ve enflasyona karşı mücadele için atılacağını açıkladığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, 'Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kurulmuş olup, altın sertifikası ihracına ilişkin çalışmalara başlanmıştır' açıklaması yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'nın 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli, planlanan tutar 150 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplere göre 200 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplere göre 150 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 275 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli, planlanan tutar 275 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplere göre 400 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

altın sertifikası ihracı Haberi

altın sertifikası ihracı

Hükümetin yüksek enflasyonla mücadele için attığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Gelire Endeksli İç Borçlanma Senedi, kredi kartlarının limitlerinde güncelleme ve süre sınırından sonra bir adım daha atıldı. 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın işaret ettiği adımlar kapsamında, Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kurulduğunu, altın sertifikası ihracına ilişkin çalışmalara başlandığını açıkladı.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yurt içinde gerçekleştirilen halka arzlarda, yurtdışından fon teminini özendirmek ve şirketlerin yurt dışında sermaye piyasası aracı ihracı yoluyla fon temin etmelerini teşvik etmek amacıyla ilgili ihraçlarda tahsil edilen ücretlerde indirime gidildiğini açıkladı.

SPK'dan yapılan açıklamada, “Hazine ve Maliye Bakanlığı resmi hesabından yayınlanan basın açıklamasında yer alan adımlar kapsamında, yurt içinde gerçekleştirilen halka arzlarda yurtdışından fon teminini özendirmek, şirketlerin yurt dışında sermaye piyasası aracı ihracı yoluyla fon temin...