25 / 04 / 2024

Hükümetten flaş altın adımı! Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kuruldu

Hükümetten flaş altın adımı! Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kuruldu

Hükümetin yüksek dolar ve enflasyona karşı mücadele için atılacağını açıkladığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, 'Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kurulmuş olup, altın sertifikası ihracına ilişkin çalışmalara başlanmıştır' açıklaması yaptı.



Hükümetin yüksek enflasyonla mücadele için attığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Gelire Endeksli İç Borçlanma Senedi, kredi kartlarının limitlerinde güncelleme ve süre sınırından sonra bir adım daha atıldı. 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın işaret ettiği adımlar kapsamında, Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kurulduğunu, altın sertifikası ihracına ilişkin çalışmalara başlandığını açıkladı.

Hükümetten flaş altın adımı! Borsa İstanbul nezdinde Emtia Pazarı kuruldu

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön