25 / 04 / 2024

Altındağ Belediye Başkanı kim

Altındağ Belediye Başkanı kim

Altındağ Belediyesi, Önder ve Ulubey Mahallesi’nde kararlı yıkım çalışmasını sürdürüyor. Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Biz Altındağ’da ezber bozduk. 10 yıldır aralıksız yıkım yapmayı sürdürüyoruz. Üstelik bu sürede bir tek gecekondu yapımına dahi izin

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor!

Altındağ'ın tamamını kaçak yapılardan temizleme sözü veren ve seçimlere yıkım yaparak giren Başkan Tiryaki, yakın zamanda yıkılan ve kısa zamanda yıkılacak olan bölgelerde incelemelerde bulundu...

Veysel Tiryaki uluslararası yöneticilere Altındağ'ı anlattı!

ALTINDAĞ'da uyguladığı başarılı politikalarla Altındağ'ın çehresini değiştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sık sık davet edildiği toplantılarda, çalışmalarını ve deneyimlerini anlatıyor. Tiryaki uluslararası yöneticilere Altındağ'ı anlattı..

Veysel Tiryaki: Kentsel dönüşüm yoluyla fakirlikle mücadele ediyoruz!

Altındağlı vatandaşların hayatlarını değiştirecek projelere imza atan ve uyguladığı başarılı politikalarla yaşam kalitesini artıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çalışmalarını bir sunumla anlattı. Kentsel dönüşüm yoluyla fakirlikle mücadele e

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Altındağ Belediyesi, başkentte 120 milyon TL'ye arsa satıyor! 

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale (Yenihayat) Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa ve bina satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Hacettepe'de yer alan iki arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa ve bina satıyor! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde bulunan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Solfasol Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediye Başkanı kim Haberi

Altındağ Belediye Başkanı kim

Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder ve Ulubey Mahallesi’nde başladığı yıkım çalışmalarına devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ’da 45 binden fazla gecekonduyu kavgasız gürültüsüz yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Önder ve Ulubey Mahallesi’nde kararlı yıkım çalışmasını sürdürüyor.


Ulubey’de 24033, 24032, 24031 adalarda 400 kaçak yapının yıkımını sürdüren Altındağ Belediyesi, kararlı tutumundan vazgeçmiyor. Önder Mahallesi’nde ise 24052, 24053, 24054, 24055, 23418, 23419, 23427, 23428, 23429, 24430, 24264, 23426 numaralı adalarda ise 900 kaçak yapının yıkımına devam eden ekipler, imar planına göre park yapılacak olan 22446 numaralı adayı da gecekondulardan temizledi. Kararlı mücadelesini sürdüren Altındağ Belediyesi, bölgeyi kaçak yapılardan tümüyle arındırmaya kararlı…


 ‘ALTINDAĞ’I ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR’

 “Biz Altındağ’da ezber bozduk. 10 yıldır aralıksız yıkım...