28 / 03 / 2024

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki:"Hemen hemen her yıl bir cami inşa ediyoruz. 2016'da 3 cami inşa ettik. 2017'de mahalle camisi projelerimiz bittiğinde toplam 15 cami inşa etmiş olacağız"

Veysel Tiryaki: 40 binden fazla kaçak yapı yıktık!

Belediye başkanlığında yakaladığı başarının sırrını paylaşan Başkan Tiryaki, geçmiş ve gelecek çalışmalarından bahsetti. Başkan Tiryaki, "Biz, sözle değil, eserlerimizle konuşuyoruz" dedi.

Altındağ Belediyesi’nden yeni bir kültür merkezi daha!

Altındağ Belediyesi, eskiyen ve sürekli tadilat isteyen Ali Ersoy Mahallesi’ndeki 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıktı. Yıkımı henüz tamamlanan tesisin yerine, mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte daha büyük ve modern bir kültür merkezi inşa edilec

Altındağ Önder Mahallesi'nde 2 ayda 2 bin konut yıkıldı!

Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi’nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı. Tiryaki, Önder Mahallesi’nde 2 ayda 2 bin gecekondunun yıkımına imza attı.

Veysel Tiryaki Altındağ'daki inşaatları denetledi!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Karapürçek Mahallesi'nde yapımı son aşamaya gelen düğün salonu ve çarşı inşaatını gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Tiryaki, projenin hızla tamamlanması talimatını verdi.

Veysel Tiryaki Altındağ'daki inşaatları denetliyor!

Altındağ’ı şantiyeye çeviren yatırımları ile dikkat çeken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, inşaatları denetlemeyi de ihmal etmiyor. Tiryaki, “Altındağ’a bir okul daha yapıyoruz. 32 derslikli büyük bir lisenin inşaatına başladık" dedi.

Veysel Tiryaki: İmar sorununu Belediye Meclisi'ne taşıyacağız!

Mobilyanın başkentinin ne sanayi sitesi ne de sanayi bölgesi sayılmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan esnaf temsilcileri, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'den yardım istedi. Tiryaki, "İmar sorununu Belediye Meclisi'ne taşıyacağız" dedi

Veysel Tiryaki: 2015'ten beri yıkımlara ara vermedik!

Üç dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'ın tarihi geçmişinden projelerine kadar birçok konuyu anlattı. Tiryaki, "2005 yılından beri yıkımlara ara vermedik" dedi.

Veysel Tiryaki kimdir?

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kimdir? Veysel Tiryaki, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Veysel Tiryaki, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Veysel Tiryaki...

Veysel Tiryaki: Gecekondu sahipleri 16-25 bin TL'ye tapu sahibi oldu!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yeni dönem belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. Veysel Tiryaki, gecekondu sahiplerinin, 16-25 bin TL' ye tapu sahibi olduğunu belirtti...

Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Örnek Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine Telsizler Blokları'ndaki kentsel dönüşüm sürecini mahalle sakinleriyle paylaştı. 13 blokta 352 dairenin bulunduğu bölgede, nitelikli yapılar hedefleniyor...

Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkıldı!

Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2014 yılının ilk 4 ayında 500'den fazla kaçak yapıyı yıkarak, bölgeyi gecekondulardan temizlemeyi sürdürdü...

Altındağ'da yıkımlar devam ediyor!

Altındağ'ın tamamını kaçak yapılardan temizleme sözü veren ve seçimlere yıkım yaparak giren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yakın zamanda yıkılan ve kısa zamanda yıkılacak olan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Veysel Tiryaki: Ankara Mobilyacılar Sitesi yeniden canlanacak!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası' nda gerçekleştirdiği ziyarette Siteler' de olmaktan ve mobilyacı esnafı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti açıkladı...

Altındağ'da yıkımlar hızlandı!

Bugüne kadar 30 bin gecekonduyu kavgasız gürültüsüz yıkarak önemli bir başarı sağlayan Altındağ Belediyesi, seçimlere 2 hafta kalmasına rağmen yıkım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Önder ve Hacılar'da 2000 gecekondu yıkılacak.

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Altındağ Belediyesi, başkentte 120 milyon TL'ye arsa satıyor! 

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale (Yenihayat) Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa ve bina satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Hacettepe'de yer alan iki arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa ve bina satıyor! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde bulunan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Solfasol Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Haberi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki:"Hemen hemen her yıl bir cami inşa ediyoruz. 2016'da 3 cami inşa ettik. 2017'de mahalle camisi projelerimiz bittiğinde toplam 15 cami inşa etmiş olacağız""Mahalle camilerini eski mimari tekniklere uygun olarak 'küçük mahalle mescidi' şeklinde inşa ediyoruz"


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçede ihtiyaç olan bölgelere eski mimari tekniklere uygun olarak "küçük mahalle mescidi" şeklinde camiler inşa edildiğini belirterek, "Hemen hemen her yıl bir cami inşa ediyoruz. 2016'da 3 cami inşa ettik. 2017'de mahalle camisi projelerimiz bittiğinde toplam 15 cami inşa etmiş olacağız." dedi.


Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki yeni yerleşim alanlarına ve kentsel dönüşüm bölgelerine mahalle camileri inşa ederek cemaatin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını söyledi.


Mahalle camilerinin, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin inceliklerini taşıdığını vurgulayan Tiryaki,...