28 / 03 / 2024

Altındağ Çinçin Mahallesi tesis açılışı

Altındağ Çinçin Mahallesi tesis açılışı

Altındağ Belediyesi, “Ankara’nın Teksas’ı” olarak nitelendirilen Çinçin Mahallesi’nde hayata geçirdiği 2 dev tesisi bugün açıyor.

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Yastık altında para tutanlar için flaş açıklama! Hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak!

Yastık altında para tutanlar için flaş bir son dakika açıklaması geldi. Verilen detaylara göre, hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak. Bu paraları sakın kaçırmayın...

Yastık altında parası olanlar her şeyi bırakın buna bakın! Hesaplara yatırılacak 15 bin 991 TL için son gün bugün!

Yastık altında parası olanlar her şeyi bırakın hemen buna bakın... Hesaplara yatırılacak olan 15 bin 991 TL için son gün bugün...

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği sık sık merak ediliyor. Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Altında haziran rüzgarı başladı! Altının efendisi İslam Memiş gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş, haziran ayına girilmesi ile altında rüzgarın başladığını söyleyerek, gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı.

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

Petrol fiyatlarında Çin senaryosu! Petrol fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Petrol fiyatları, ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararından sonra güne düşüşle başladı. Karar sonrası Wood Mackenzie, Brent petrolün 99 dolar altında kalacağını,söylerken, Çin ekonomisinin yüzde 7 büyümesi durumunda fiyatların 5 dolar daha yükselmesi bekleniyor.

Goldman Sachs: Depremin Türkiye ekonomisine etkisi yüzde 1’in altında kalabilir

Goldman Sachs ekonomistleri, depremlerin Türkiye’deki etkilerini analiz etti. Raporda, bölgenin büyümedeki payı dikkate alındığında depremin GSYH’ye maliyetinin yüzde 1’in oldukça altında kalabileceği belirtildi.

''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra düştü. Düşüş karşısında yatırımcılar altın alalım mı? sorusunua yanıt ararken ''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak

Altın fiyatları ani iniş çıkışlar sergilemeye devam ediyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının nasıl olacağını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak!

Altındağ Çinçin Mahallesi tesis açılışı Haberi

Altındağ Çinçin Mahallesi tesis açılışı

Altındağ Belediyesi, “Ankara’nın Teksas’ı” olarak nitelendirilen Çinçin Mahallesi’nde hayata geçirdiği 2 dev tesisi bugün açıyor.


Altındağ Belediyesi, 2005 yılından bu yana "Ankara'nın Teksas'ı" olarak bilinen Çinçin Mahallesi'nde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdi. Gecekonduları temizlenen, yolları açılan mahallede Altındağ Belediyesi tesislerinin de hizmete girmesiyle, bölge bambaşka bir görünüme kavuştu.Yepyeni başlangıçların adresi olan Çinçin, artık karanlık geçmişine sünger çekiyor. Altındağ Belediyesi tarafından yapılan yüzme havuzu ve spor kompleksi ile Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, bugün saat 14.30'da açılıyor.


ÇOK İSTEK ALDIK

Daha önce 3 havuz projesini Altındağ'a kazandırdıklarını belirten Başkan Veysel Tiryaki, özellikle çocuk ve gençlerin bu spor tesisinden faydalanmasını çok arzu ettiğini belirtti. 2007 yılında açılan Su Parkı'nın Altındağlı vatandaşlardan yoğun talep gördüğünü ifade eden Başkan Tiryaki, "Bu konuda o kadar çok istek aldık...