25 / 04 / 2024

Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel

Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel

Ankara Altındağ Belediyesi ikinci Kına Konağı ve Nikâh Konağı'nın açılışlarını Hamamarkası'nda gerçekleştirdi. Açılış törenine birçok milletvekili katıldı.

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Altındağ Ali Ersoy Kreşi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Ali Ersoy Kreşi'ni hizmete açarak ilçedeki anaokullarının sayısını 13'e çıkardı.

Altındağ Şair Baki Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Ali Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan kültür merkezine “Şair Baki’ isminin verileceğini açıkladı.

Ankara Altındağ'a yeni kültür merkezi!

Ali Ersoy Mahallesi’nde bulunan, eskiyen ve sürekli tadilat isteyen 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıkan Altındağ Belediyesi, yepyeni ve modern kültür merkezinin inşaatını tamamladı.

Altındağ Belediyesi’nden yeni bir kültür merkezi daha!

Altındağ Belediyesi, eskiyen ve sürekli tadilat isteyen Ali Ersoy Mahallesi’ndeki 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıktı. Yıkımı henüz tamamlanan tesisin yerine, mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte daha büyük ve modern bir kültür merkezi inşa edilec

Altındağ’a yeni kültür merkezi!

Altındağ Belediyesi, Ali Ersoy Mahallesi’ndeki 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıktı. Yıkımı henüz tamamlanan tesisin yerine, hızla gelişen mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte daha büyük ve daha modern bir kültür merkezi inşa edilecek.

Altındağ Ali Ersoy Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Altındağ ilçesi Ali Ersoy Mahallesi 23325 - 23326 - 23331 - 23332 - 23333 - 23334 - 23342 - 23343 adalara ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı 7 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek...

Altındağ'a 8 yeni park yapılacak!

Altındağ'da Çamlık, Gülpınar, Alemdağ, Plevne, Gültepe Mahallesi ile Ali Ersoy ve Yıldıztepe Mahalleleri'nin birleştiği alanda yapılan parklardan bir kısmı tamamlanırken, bir kısmında ise son noktaya gelindi.

Ankara Altındağ'da 7 projenin temeli atıldı!

Altındağ Belediyesi, Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar mahallelerine yapılacak olan 5 aile sağlığı merkezi ile 2 cami projesinin temellerini törenle attı..

Altındağ’da 5 yeni parkın temeli atıldı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Çamlık, Gülpınar, Alemdağ, Plevne Mahallesi ile Ali Ersoy ve Yıldıztepe mahallelerinin birleştiği alana yapılacak olan parklar için düğmeye bastı.

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!. Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy, Güneşevler, Yunus Emre bölgesineyapılan 2 yüzme havuzu ve spor kompleksinin açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Altındağ'a iki modern yüzme havuzu açıldı!

Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy, Güneşevler, Yunus Emre bölgesine yapılan 2 yüzme havuzu ve spor kompleksi hizmete girdi. Veysel Tiryaki "Altındağ hak ettiği kıymeti bulana kadar gece gündüz çalışacağız" dedi.

Ali Yücelen: Tüm genç iş adamları aynı çatı altında toplanmalı!

TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen tüm genç işadamlarını aynı çatı altında birleşmeye davet etti. ASTOP Başkanlığı görevini üstlenen TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Barış Aydın da ortak akıl çağrısı yaptı...

Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel Haberi

Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel

Açılış törenine, AK Parti Ankara milletvekilleri Lütfiye Selva Çam, Ahmet Gündoğdu, Nevzat Ceylan, AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Atilla Maraş, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol konuşmalarının ardından heyet, Kına ve Nikah konaklarının önündeki kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi. 


Sabah...