19 / 04 / 2024

Altındağ Ali Ersoy Kreşi açıldı!

Altındağ Ali Ersoy Kreşi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Ali Ersoy Kreşi'ni hizmete açarak ilçedeki anaokullarının sayısını 13'e çıkardı.




“Ağaç Yaşken Eğilir” sözü ışığında, okul öncesi eğitim için bugüne kadar 29 milyon TL tutarında dev yatırım yapan Altındağ Belediyesi, 2013 yılından bu yana açtığı 11 anaokuluna, 2 tane daha ekledi.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine,  Ankara  Valisi Ercan Topaca, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Zülkarneyin Avcı, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, ilçe teşkilatı, meclis üyeleri, muhtarlar da katıldı.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konuşmasına “Altındağ Belediyesi, bugün takip edilen bir belediye olmuşsa sizlerin duaları sayesindedir. Biz sizlerin verdiği vergileri en küçük kuruşuna kadar en iyi şekilde harcamaya gayret ediyoruz. Eğer çarçur edersek Allah bereketini vermez.” diyerek başladı ve sözlerini şöyle sürdürdü:


“Bireyin ve toplumun ilerlemesi ancak kaliteli eğitimle mümkün. Biz, eğitimin beşikten mezara kadar sürdüğü bir kültürden geliyoruz. Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim indirilirken de, ilk ayet ‘Oku’ emri olmuştur. Bu nedenle, Altındağ’da hayata geçirdiğimiz yeniliklerin ve projelerin en değerlilerini eğitim alanındaki uygulamalarımız oluşturuyor” dedi.



Altındağ Belediyesi



Geri Dön