25 / 04 / 2024

Altındağ tapu son durum

Altındağ tapu son durum

Altındağ Belediyesi, tapularını alamayan vatandaşların tapu sahibi olabilmelerini sağlamak için farklı çözümler geliştirdi. Mülkiyet sorunu çözülen mahallelerde çok hızlı bir dönüşüm sağlanıyor. Gecekonduların yerini modern binalar alıyor.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut fırsatı... Eğer sizin de yastık altında 150 bin TL'niz varsa bu evleri sakın kaçırmayın...

Yastık altında parası olanlar her şeyi bırakın buna bakın! Hesaplara yatırılacak 15 bin 991 TL için son gün bugün!

Yastık altında parası olanlar her şeyi bırakın hemen buna bakın... Hesaplara yatırılacak olan 15 bin 991 TL için son gün bugün...

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Altında hareketli dakikalar! İşte son dakika altın fiyatları...

Yatırımcıların ‘güvenilir liman’ olarak gördüğü altın fiyatları 29 Temmuz Cumartesi gününe yatay seviyede başladı. Altında son günlerde yaşanan düşüş yatırımcılar tarafından merakla takip edilirken, hafta sonu da altının fiyatı sorgulanmaya devam ediliyor. Peki, altın fiyatları kaç TL? İşte detaylar

Gram, çeyrek, yarım ve Ata altında son dakika! Hemen peş peşe açıklanan 21 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın!

Gram, çeyrek, yarım ve Ata altında son dakika... Hemen peş peşe açıklanan 21 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın...

Türkiye'nin risk primi 500 puanın altına düştü: Dolar, Euro, gram altında son dakika! 

Borsa, yeni kabine sonrası haftaya yüzde 2'nin üzerinde primle başlarken, yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Türkiye'nin CDS'i ise, 500 puanın altına indi ve seçim öncesine döndü. İşte dolar, Euro, gram altında son dakika gelişmeleri... 

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

Altın alalım mı? Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Altın fiyatları güne değer artışları ile başlarken yatırımcılar ''bu seviyelerden altın alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Altında resmen tüm ipler koptu! Son dakika altın fiyatlarını görenin nefesi kesildi! İşte 29 Mart 2023 altın fiyatları

Altında resmen tüm ipler koptu. Tek tek açıklanan son dakika altın fiyatlarını görenlerin adeta nefesi kesildi. Peki altın fiyatları 29 Mart Çarşamba günü ne kadar oldu?

Altındağ tapu son durum Haberi

Altındağ tapu son durum


Altındağ Belediyesi, 2011,2012 ve 2013 yıllarında TOKİ’den devraldığı toplam 271 bin metrekare Maliye arsalarını, bugüne kadar gecekondusu olup tapusu olmayan vatandaşlara çok uygun koşullarla tahsis ederek, Altındağ’ın yapılaşamamasındaki en büyük engeli ortadan kaldırdı.

Böylece, tapusu olmadığı için arsalarını müteahhite veremeyen ve modern konutlara sahip olamayan vatandaşların bu sorunu ortadan kalkarken, tapu sahibi olmanın ayrıcalığını yaşamaya başladılar. 2013 yılı içerisinde 1426 kişiye arsa satışı gerçekleştiren Altındağ Belediyesi, 2009 yılından 2012 yılında kadar toplamda 8805 vatandaşın tapulu arsa sahibi olmasını sağladı.



ARSALAR TOKİ'DEN ALINIP VATANDAŞA TAHSİL EDİLİYOR


2011 yılında; Feridun Çelik, Başpınar ve Doğantepe Mahallelerinde o mahallede oturan hak sahiplerine verilmek üzere, TOKİ’den 122 bin 170 metrekare arsa belediye tarafından satın alındı. 2012 yılı içerisinde ise Yunus Emre, Yıldıztepe, Ali Ersoy, Feridun Çelik, Başpınar...