20 / 04 / 2024

Altındağ yeni inşa edilen camiler

Altındağ yeni inşa edilen camiler

Altındağ’da “mahalle camileri” dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından 3 farklı bölgeye daha yapılan camiler hızla yükseliyor.

Türkiye'de konut fiyatları Avrupa ile yarışıyor! Konut yatırımcısı yurt dışına gidiyor!

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları sebebiyle Türkiye’deki konut fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor. Eyüp’te 9-15 milyon TL civarında bir daire fiyatına, daha yüksek kira gelirinin elde edileceği İngiltere'de 4.5 milyon TL'nin altında yeni inşa edilmiş bir daire bulunabileceği belirtiliyor.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

Acele eden kaybeder! Altında büyük atak geliyor: İslam Memiş açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Aralık ayına işaret ederek yatırımcıları risk değerlendirmesine karşı tavsiyede bulundu. Altında yeni rekorları işaret eden Memiş, acele edenin de kaybedebileceğini ifade etti.

Altında yeni operasyon çekilecek! 1 gram bile altını olanlar acil! İslam Memiş ''sakın tuzağa düşmeyin'' diyerek uyardı!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında yeni operasyonun çekileceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği sık sık merak ediliyor. Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Altın fiyatlarında sürprizler geliyor! İslam Memiş yeni rekoru açıkladı 

Altın fiyatlarında son dakika sürpriz geldi. Gram altın, yarım altın, çeyrek altın, tam altın, ons altında yeni dönem başlıyor. İslam Memiş'in işaret ettiği süre doldu. İslam Memiş kritik seviyeyi verdi. İşte tüm detaylar...

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Altını bilen adam İslam Memiş net tarihi açıkladı! 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta yeni rekorlara imza attı. Gram altın rekor üstüne rekor kırarken Altını bilen adam İslam Memiş'ten gram altın için yeni rekor açıklaması geldi. Net tarih belli oldu...

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın kahini İslam Memiş gram altın için fiyat verdi! 2 hafta sonra bu seviyede olacak

Altında rekor seviyeleri görüyor. Altında yeni rekor ise yolda. Finans Uzmanı İslam Memiş ise “Bu seviyeden altın alınır mı?” sorusuna cevap olacak açıklamalarda bulundu. Altın için bomba tahmin geldi. İşte tüm detaylar...

Altındağ yeni inşa edilen camiler Haberi

Altındağ yeni inşa edilen camiler


Altındağ’da “mahalle camileri” dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından 3 farklı bölgeye daha yapılan camiler hızla yükseliyor. Çamlık Mahallesi’ne inşa edilen camiye son rötuşlar atılırken, Feridun Çelik ve Gülpınar Mahallesi’ndeki ibadethanelerin ise en geç Mart ayında bitmesi planlanıyor.


Mahalle camileri sayısı 11’e yükselecek


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bölge halkı tarafından mahalle camilerine yoğun talep olduğunu dile getirdi. Daha önce Altındağ’a 8 mahalle camisi kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Tiryaki, Çamlık, Feridun Çelik ve Gülpınar Mahallesi’ne yapılacak olan ibadethanelerle birlikte bu sayının 11’e yükseleceğine dikkati çekti. Başkan Tiryaki, Çamlık Mahallesi’ne yaptıkları camide büyük oranda sona yaklaştıklarını belirterek, Feridun Çelik ve Gülpınar Mahallesi’ndeki ibadethanelerin ise en geç Mart ayında tamamlanacağının müjdesini verdi.


“Çocuk sesleri bu camilerden yükselecek…”


İhtiyaçlara göre yatırımlar gerçekleştirdiklerinin altını...