24 / 04 / 2024

Altınel Grup

Altınel Grup

ALTINEL GRUP Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Şaban ve Ayşe Altınel'in oğlu işadamı Nusret Altınel vefat etti. Nusret Altınel'in vefatı üzerine Altınel Otelcilik Turizm ve İnşaat A.Ş. başsağlığı mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Etap Altınel Hotel Çanakkale 61 milyon TL'ye satılıyor! İhalesi 26 Ocak'ta!

Çanakkale Güzelyalı'da denize sıfır konumda bulunan Etap Altınel Hotel, satılıyor. İhale tarihi ve muhammen bedeli resmen açıklandı. İşte ayrıntılar...

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tok tarafından kuruldu.

Pedasos Altınel Otel satılıyor! 39 milyon 500 bin TL'ye!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü'nde yer alan Pedasos Altınel Otel'i satıyor. İşte ayrıntılar...

Pedasos Altınel Otel satılıyor! Çanakkale Behramkale'de satılık otel fırsatı! 

Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü, 144 ada 26 parselde yer alan Pedasos Altınel Otel satışa sunuluyor. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Şahin Tuna tarafından kuruldu.

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 

Faizsiz konut sistemi denetim altına alınıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, faizsiz konut edindirmeyle ilgili satış yapan firmaların denetim altına alınmasını içeren kanun teklifinin Meclis Başkanlığına sunulduğunu belirtti. 

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Faur Grup İnşaat Madencilik ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faur Grup İnşaat Madencilik ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Altıntaş tarafından kuruldu.

Altınel Grup Haberi

Altınel Grup

Nusret Altınel'in cenazesi 8 Kasım 2015 Pazar günü Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip, Gölbaşı mezarlığında defnedilecek. Altınel Otelcilik Turizm ve İnşaat A.Ş. merhuma Allah'tan rahmet, muhterem ailesine ve yakınları ile Altınel grup topluluğuna başsağlığı...