23 / 04 / 2024

Altınok Öz kim

Altınok Öz kim

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Aydınlık Gazetesi yazarı olan Füsun İkizkardeş'in Kartal'daki kentsel dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı. İşte o yazı...

Altınok Öz: Deprem dönüşümün kitabını yazdık!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları ve TMMOB bağlı meslek odaları başkanlarına Kartal’ı anlattı.

Kartal depreme hazırlanıyor!

Kartal'da deprem riskine karşı toplamda 4 bin 5 bağımsız bölüm yıkıldı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, "Depremi birlikte yeneceğiz" diyerek, kentsel dönüşüm çalışmalarını titizlikle devam ettireceklerini söyledi

Altınok Öz Dursun Kars'ı ziyaret etti!

Altınok Öz Dursun Kars'ı ziyaret etti. Başkan Altınok Öz, Dursun Kars’tan bilgi aldı. Daha sonra Başkan Altınok Öz ve Başkan Yardımcılarına, Muharrem ayı nedeniyle aşure ikram edildi.

Altınok Öz mahalle birim başkanlarıyla bir araya geldi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis Üyeleri ve Mahalle Birim Başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Altınok Öz, toplantıda, Kartal’ın dönüşümde öncü ve model olduğunu söyledi.

Altınok Öz kentsel dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kentsel Dönüşüm Derneği ‘KENTDER’e, Kartal’daki Deprem Dönüşüm ve Yerinde Dönüşümü anlattı. Başkan Altınok Öz, Deprem Dönüşümü Türkiye’de en iyi yapan belediyenin Kartal Belediyesi olduğunu söyledi.

Altınok Öz Kartal 12'ler sitesi sakinleri ile biraraya geldi!

Altınok Öz, deprem dönüşümü kapsamında 12’ler Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri de katıldı.

Kent-Der yöneticileri Başkan Altınok Öz'ü ziyaret etti!

30 Mart 2014 yerel seçimlerinden zaferle çıkarak Kartal Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Başkan Altınok Öz’ün makamında ziyaretler devam ediyor. Kent-Der yöneticileri Başkan Altınok Öz'ü ziyaret etti.

Altınok Öz Yakutlar Sitesi sakinleriyle bir araya geldi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Petrol İş Mahallesi’nde bulunan Yakutlar Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Öz, Yakutlar Sitesi’nin dönüşümle ilgili sorularını da yanıtladı.

Altınok Öz, Sivaslılara deprem dönüşümünü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Hürriyet Mahallesi Sivas Yıldızeli Yağlıdere Köylüleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nin konuğu oldu. Başkan Altınok Öz’e CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Özgür Nas, Doğan Çakmak eşlik ettiler.

Altınok Öz: Önce tapu sonra yapı!

Kartal Yakacık ' ta Deprem, Kentsel, Yerinde Dönüşüm" projesi kapsamında 8 parselin birleşmesiyle 2 bin 100 metrekarelik alanda dönüşüm çalışması başladı. Op. Dr. Altınok Öz Önce tapu sonra yapı...

Altınok Öz, “Deprem Dönüşümü” çerçevesinde Soykar Sitesi sakinleriyle buluştu!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Deprem Dönüşümü” çerçevesinde mahallelerde ve sitelerde halkla buluşmaya devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bu kez Soykar Sitesi sakinleri ile bir araya geldi...

Altınok Öz kimdir?

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz kimdir? Op. Dr. Altınok Öz ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Op. Dr. Altınok Öz, hangi işlere imza attı?

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şecaettin Arda Altınok ABD’de hangi şirkette çalıştı? Türkiye’de ve ABD’de hangi görevlerde bulundu?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şecaettin Arda Altınok hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı? İşte Şecaettin Arda Altınok ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Altınözü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Altınözü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Altınözü sosyal konut projesi...

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Altınok Öz kim Haberi

Altınok Öz kim

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 33 yıl hekim olarak hizmet verdiği Kartal'ın 6 yıldır Belediye Başkanı, iki işin aslında "eş" olduğunu vurgulayan Dr. öz, "İkisinde de insana hizmet ediyorsun. Önce doğru teşhis, sonra tedavi" diyor. Hekimliğin ilk kuralı olan "Primum non necere!" (önce hastaya zarar verme) ilkesini kent yöneticiliğinde "önce kente zarar verme" olarak uyguluyor. Dr. Öz'le kent yöneticiliğini, ilkelerini, laiklik ve siyaset ilişkilerini konuştuk. 


2 dönemdir belediye başkanısınız. Seçim bildirgenizde söz verip de tersini uyguladığınız bir ilke var mı? 


Benim 2009 yılındaki ilk seçim bildirgeme bakarsanız şunu görürsünüz: "Deprem riski nedeniyle evi yıkılacak insanlardan imar ruhsat harcı alınmayacak" der. O tarihten sonra Haziran 2012'de çıkan 6306 sayılı yasa da aynısını öngörür. Bizde daha önceden vardı zaten! Yine 2012...