29 / 03 / 2024

Altınoluk Confor ödül yapı

Altınoluk Confor ödül yapı

Ödül Yapı tarafından Balıkesir Altınoluk'ta hayata geçirilen Altınoluk Confor projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 228 bin TL'den başlıyor.

Son dakika! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın dördüncü işlem gününde de altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu. 18 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Adra Altınoluk projesinde hemen teslim fırsatıyla konut satışları sürüyor. Proje 30 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Adra Altınoluk'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 28 Haziran-4 Temmuz arası indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü. İşte 29 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Borsadan çıkan yatırımcılar yastık altına yöneldi! Altın ve döviz tercihi arttı! 

Yatırımcıların, sayılı günler kalan seçimin çok öncesinde belirsizlikler ile endişelerini finansal varlıklarına yansıttı. KKM dahil TL mevduat artsa da döviz tevdiat hesapları ile hisse senedinden çıkan yatırımcıların bir kısmının fiziki altın ve döviz ile yastık altına yöneldiğine dikkat çekildi.

22 ayar altın bilezik, kolye, gerdanlıkta net yüzde 8 indirim! İşte Gencay 22 ayar altın 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Altın fiyatlarındaki düşüş bugün son buldu. Altın fiyatları yükselirken altın takılarında fiyatları artmaya başladı. özellikle 22 ayar altın fiyatları 14 ve 18 ayar altına göre daha pahalı. Gencay, altın kolye, bilezik ve yüzüklerde net 8 indirim yaptı. İşte Gencay 22 ayar altın 30 Eylül 2022 fiyat

Gram altın ''1000 liranın altına mı düşüyor?'' Şok iddia! Alman Banka'dan akıl almaz tahmin geldi

Ons altın ve gram altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar düşeceğini merak etmeye başladı. Alman Banka'dan gram altın için akıl almaz tahmin geldi. ''Gram altın 1000 liranın altına mı düşüyor?'' işte merak edilenler...

ABD'de son 41 yılın en yüksek seviyesine çıkan enflasyon altına olan talebi düşürdü! Altın fiyatları düştü mü?

ABD'de enflasyonunun beklentilerden daha fazla artarak 41 yılın en yüksek seviyesine çıkması, altına olan talebi de düşürdü. Peki altın fiyatları nasıl seyrediyor? Altındaki düşüş devam edecek mi?

Altın alacaklar dikkat! Ünlü ekonomistten gram altın için bomba tahmin! Altın fiyatları düşecek mi?

Altın fiyatlarındaki artış devam ederken Piyasa Uzmanı ekonomist Tuna Kaya'dan yıl sonu için önemli tahminler geldi. Peki altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Analistler, altının düşeceği tarihi verdi

Bugün yeniden 1000 TL seviyesinin üzerine çıkan gram altınla ilgili Dünya Bankası analistlerinden flaş bir tahmin geldi. Analistler, altındaki yükselişinin 2023 yılı başında tersine döneceğini söyledi.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Altınoluk Confor ödül yapı Haberi

Altınoluk Confor ödül yapı

Balıkesir Altınoluk'ta Ödül Yapı imzasıyla hayata geçirilen Altınoluk Confor projesi 4 bloktan meydana geliyor. Projede 2 blok 3+1, diğer 2 blok ise 4+1 şeklinde tasarlandı.


Altınoluk Confor projesinde toplam 72 adet daire bulunuyor. Projede konut satışları başladı.


3+1 bloğunda yer alan daireler 2016 sonunda teslim edilirken, 4+1 bloğunda yer alan daireler ise 2017 Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Proje şehir merkezine ve OSB'ye yakın bir konumda yükseliyor. Altınoluk Confor'un imkanları arasında, çocuk oyun alanları, mini basketbol ve futbol sahası, kamelyalar,toplantı salonu, görüntülü diafon ve güvenlikli bina girişi yer alıyor. 


Balıkesir Altınoluk Confor projesinde yer alan dairelerin fiyatları 228 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Ödül Yapı iletişim;

Web: http://www.odulyapi.com/

Tel: 0532 232 22...